Probleem on selles, et vasaku tagumise ratta käsipiduriga on midagi viga. Mingi asi käib vastu ja teeb vastikut kriginat.
Sai ratas maha võetud
Pidurisuport ka lahti võetud
Sai see väike polt ka lahti meelitatud
Nüüd peaks tulema siis piduriketas välja tõmmates maha, et näha saaks, mis käsipiduril viga on. Kuid jama ongi selles, et ketaspidur ei tule maha, oleks nagu kinni keevitatud. Olen kummihaamriga koputanud ja igasugu muud asja proovinud.
Mis nipiga ma ta lahti saaksin?
Kuidas saaks tagumise piduriketta küljest ära?
Re: Kuidas saaks tagumise piduriketta küljest ära?
kummi haamriga tõesti ei saa, korralik haamer ja tõmmitsad on abiks. rummule sisse tavaliselt kulunud klotsi rant ja see jebibgi ajusid.
kuhu sa need tõmmitsad paned? Seal jääb to plekk ette.
Viimati muutis mariomk, 22 Okt 2011 18:41, muudetud 1 kord kokku.
Minu teooria:
Klotside fiksaatorid või kuidas neid nimetatakse, on pleki küljest lahti rootsetanud ja mida rohkem ketast tirid seda kõvemini klotsid kinni poovad.
Proovi velje poldi aukudest kruvikaga tagasi lükata klotse, samal ajal ketast tõmmates või kui tagant ligi saab- kruvika vmsellisega klotse trumlist eemale nügida.
Omegal ja calil olid mul samad sõmptomid ja sai nii kuidagi jeblades kätte ketta. Omegal ei jäänud klotsidest alles midagi, sest katted tulid lahti pika jamamise peale.
Klotside fiksaatorid või kuidas neid nimetatakse, on pleki küljest lahti rootsetanud ja mida rohkem ketast tirid seda kõvemini klotsid kinni poovad.
Proovi velje poldi aukudest kruvikaga tagasi lükata klotse, samal ajal ketast tõmmates või kui tagant ligi saab- kruvika vmsellisega klotse trumlist eemale nügida.
Omegal ja calil olid mul samad sõmptomid ja sai nii kuidagi jeblades kätte ketta. Omegal ei jäänud klotsidest alles midagi, sest katted tulid lahti pika jamamise peale.
ja ega paha tee ka klotside reguleerija nulli kruvimine
Sain lõpuks ta lahti. Sai ühed tõmmitsad vähe pikemaks tehtud ja vahele pandud ning lõpuks lahti ta tuligi. Haamritega tagumine ega kruvikatega sealt aukudest jebimine ei aidanud.
Eks need klotsid olid seal väikse randi taga ka kinni kuid minul oli seal üks vedru, mis hoiab klotse ilusti paigal(sirgelt) ära kukkunud ja vahele kinni jäänud. Üks klots oli ka nurga all. Praegu sai need klotsid üldse sealt välja võetud, et vähemalt sõita saaks hetkel.
Tänud abistajatele!
Eks need klotsid olid seal väikse randi taga ka kinni kuid minul oli seal üks vedru, mis hoiab klotse ilusti paigal(sirgelt) ära kukkunud ja vahele kinni jäänud. Üks klots oli ka nurga all. Praegu sai need klotsid üldse sealt välja võetud, et vähemalt sõita saaks hetkel.
Tänud abistajatele!