Kompuuter jamab.

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
meduus
Huviline

Kompuuter jamab.

Postitus Postitas meduus »

Autoks 95a. 2.5td.
Sai ostetud foorumist kompuuter mis oli vist samuti 2.5td-il kuid automaat isendilt.Hetekl on siis automaatkastiga seotud veateade ees ja kompuuter arvab et sõita saab veel 780 km.(Vastaks see aint tõele :D ) kuigi paagis umbes 30l kütet järgi. Ülejäänud asjad nagu töötavad.

Auto enda kütusenäidik töötab ja eelmise kompuga näitas vägagi täpselt sõita jäänud kilomeetrid. Olen seda näitu juba 5-6 korda resetinud ja ei midagi.
Kiirelt sai tehtud ka deagnostika mis ei näidanud midagi.
Siit küsimus mis edasi teha?
Kas võib olla et sain bees kompu omanikuks?
PS. Temeratuuri näitas kah kahtlaselt palju algul 15c hiljem 10c aga seda peab veel kontrollima kas valetab või ei.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.

56997null0seitse
Tim
Huviline

Re: Kompuuter jamab.

Postitus Postitas Tim »

Foorumist palju kordi läbi käinud jutt:kompuutri programmeerimine.Ehk siis tuleb kuskile töökotta minna ja kompuuter õigete näitajate(mootor jne.) järgi programmeerida.Ehk teeb seda toimingut ka mõni teadjam diagnostikaseadme omanik foorumist,pead täpsustama.
Esialgu pakuks siis sellist viga...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
meduus
Huviline

Postitus Postitas meduus »

Kontrollisin vini järgi kompu numbreid on samad.Aga peab vist tõesti kusagile diagnosti minema sest op-comiga peale vea lugemise kompust ei tee midagi ja vigu polnud kah.
Teab keegi kus seda tööd osatakse peale vikingi?
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.

56997null0seitse
eedu32
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas eedu32 »

Ei oska teema algatajale erilist nõu anda aga tegelen omegatega ja mul on neid siin hulgim varuosadeks läinud nii 85 kw kui ka 100 kw ja diisleid ja võtsin üks kord kätte korjasin enda valdustes olevad kompud kokku ja ladusin neid üks haaval juhtmete otsa ...kõik kompud näitasid ühtesid näite ei olnud mingit progemist ja ümber tegemist. Juu mul siis joppasid kõik viis või kuus tükki olema ühe suguses (vähe tõenäoline aga mine sa tea). Üks minu käes olevatest kompudest on ühe halli pistikuga uuema tüübi oma ja selle ma jätsin praegu külge millega kaasnes selle kollase ja musta pistiku ümber tegemine ja näitab siiani. See oli lihtsalt minu kogemuse näit kogu loost ei suuna ega saada kedagi kuhugile.
Üldiselt pakun sulle välja lahenduse paak tühjaks kompu nulli, aku klemmid minutiks paariks maha uuesti küte sisse ja siis anna oma tulemusest meile ka teada... aku klemmid ka peale ikka tagasi :D
Vasta