K: 3.0 radika sobivus 2.5tdle
Re: K: 3.0 radika sobivus 2.5tdle
2.5TD 96kw oma:

3.0 155kw oma:

Niielt vist peaks minema
Aga äkki on keegi ka praktikas järgi proovinud..

3.0 155kw oma:

Niielt vist peaks minema
Aga äkki on keegi ka praktikas järgi proovinud..
Automaadi puhul tuleb jälgida ka seda et radika küljes oleks väljundid kastiõli jahutuse tarbeks.
2,5 v6 ei sobi diislile..ei tea kas 3,0 oma sobib,aga arvan,et ei sobi.
Ma saan homme töö juures kõrvutada 2.5td ja 3.0 v6 radikaid. Mul mõlemad olemas, aga kumbki ei ole ideaalne.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
mismõttes?vivaldi kirjutas:Ma saan homme töö juures kõrvutada 2.5td ja 3.0 v6 radikaid. Mul mõlemad olemas, aga kumbki ei ole ideaalne.
Kõrvutasin need kaks radikat ära. Tulemuseks see, et mõõdud on kõik õiged, aga lõdvikute ühendus asukohad on veidi teised ja dislaka radikal on üks toru vähem. See tähendab, et ühele torule tuleb pime ette panna.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Väike palve neile, kel 2,5 110 kw. Äkki saaks keegi pilgu peale vista ja vaadata, kas vasakult ülevalt radika otsast läheb mingi 12mm voolik kuhugi? Kuhu? Ma üritan lego kokku panna 

Ma ei ole saanud sulle pilti teha veel...proovin homme ära teha..olen suht kindel,et v6 oma ei sobi...see kõvasti õhem,kui dislaligiliikur kirjutas:Väike palve neile, kel 2,5 110 kw. Äkki saaks keegi pilgu peale vista ja vaadata, kas vasakult ülevalt radika otsast läheb mingi 12mm voolik kuhugi? Kuhu? Ma üritan lego kokku panna