2.5 td käivitumine

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
Vasta
johannes

2.5 td käivitumine

Postitus Postitas johannes »

Külmalt läheb käima ilusti, soojalt tahab tibake pikemalt, kuid seegi jääb täiesti talutavuse piiridesse.
Kuid probleem hoopis selles, et kui paaki jääb kuskil 8-9 liitrit, on käivitusega probleeme ja seda just külmalt. Tunne, nagu küte vajuks alla. Tagasivoolu voolikud pihustite pealt on vahetatud, enne oli sealt tibake plägane, kuid mingit erilist effekti see ei andnud. Soojast peast käivitub kenasti. Ja kui küte alaneb kuskil 6-7 liitrini siis sureb välja ja enam käima ei lähe. Peaks nagu sees veel olema, kuid kooleb ära. Lammutasin paagipumba välja. Tibake sodi oli sõelal ja pump ie tegi tibake kurjakuulutavat krõbinaga häält. Vahetasin pumba välja. Käisin just katsetasin, käima läks, kuid sellise väikse putardamisega.
grimreaper

Re: 2.5 td käivitumine

Postitus Postitas grimreaper »

Mul sama värk sellega kui kütet vähe paagis, on veel nii, et kui auto vasakule poole kaldu sis käivitub veel halvemini, kuid kui auto paremale kaldu siis probleemi pole. Ma arvan ise seda, et pump on paremal pool ja paak on lihtsalt suur. Kui küte vasakule poole läheb siis pumbani ei ulatu.
krirp

Postitus Postitas krirp »

paagisisene etteandepump on läbi ja selle ees olev filter umbes

fosis pump 480 eeki

vahetus on paras nöök aga teostatav

omal just see tehtud ja käivitub väga hästi
arkst

Postitus Postitas arkst »

Thanx.

Mul sama probleem, et kui mingi 10 l on jäänud, siis sitalt käivitub. Kuid enamasti üritan hoida mitte vähem kui 20 l paagis. Samas peaks vahetama etteandmispumba ää.
arkst

Postitus Postitas arkst »

krirp kirjutas:paagisisene etteandepump on läbi ja selle ees olev filter umbes

fosis pump 480 eeki

vahetus on paras nöök aga teostatav

omal just see tehtud ja käivitub väga hästi
Ahjaa, mul soojalt läheb ka sitalt käima

Ahjaa Johannes ma ei teadnudki, et sa veel oomidega tegeled. Tore kuulda.

Nüüd on üritustes mul aeg osa võtta, kuna lõpuks sain ülikooli lõpuni viidud ning võin nüüd enda tegemistele ka aega leida. JEHUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vasta