K: Püsikiirusehoidja ei funka.

Elektroonika jamab - anna teada
Taies

K: Püsikiirusehoidja ei funka.

Postitus Postitas Taies »

Tere!
Sõidan 2.5 V6-ga ja paigaldasin mõnda aega tagasi püsika kuid ei hakanud toimima. Paigaldasin sidurilüliti, ikka ei hakanud toimima. Käisin Tartus Carringus aktiveerimas kuid nende diagnosti seade ühendub ja suhtleb minu püsika plokiga kuid aktiveerida seda ei saa. nüüd olen nõutu. Mõtlesin vahepeal, et äkki sidurilüliti valesti paigutatud aga oli õieti. Oskab keegi öelda, kas sellel on mingi eraldi kaitse vms. Või on keegi Viljandi lähistel nii lahke, et laenab oma kangi ja plokki, et saaks proovida milles viga on. Ehk on üks neist kahest omadega õhtal.
Või kui on muid nõuandeid või nõkse, mida peaks proovima, siis palun postitage need.

Lugupidamisega,
Raivo.
Rambo

Re: K: Püsikiirusehoidja ei funka.

Postitus Postitas Rambo »

minu opeli raamat annab püsika kaitsmeks nr.15 15amp.
Taies

Rambo kirjutas:minu opeli raamat annab püsika kaitsmeks nr.15 15amp.
Kaitse nr15 terve ja mul on see 20A. Aastatel 98-03 oli see nii, vanematel 15A.

Küsiks siis veel, et kas keegi on pidanud vahetama välja pidurilüliti. Omegaownersist lugesin, et on vaja pidurilülitit kuna osadel on tehasest tulnud 2se klemmiga lüliti aga püsika jaoks on vaja 4se klemmiga. Täna uurin milline minuoma on, seniks kõik muljed on teretulnud.

Lugupidamisega.
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Mis aasta auto sul on?

Püsikaploki pealt nr saad lugeda?
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Praeguste niiskete ilmadega võib igasuguseid jamasid tekkida...kas pistikud on üle kontrollitud.
Minul oli kapoti aluse pistiku klemmid korralikult ära oksüdeerunud,enne ploki paigaldust sai klemmide puhastamisega vaeva nähtud.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Taies

Omega Sport Packet kirjutas:Mis aasta auto sul on?

Auto on mul 98a. ja selle püsika bloki nri saan ikka aga pean ennem maha võtma bloki.
Tim kirjutas:Praeguste niiskete ilmadega võib igasuguseid jamasid tekkida...kas pistikud on üle kontrollitud.
Minul oli kapoti aluse pistiku klemmid korralikult ära oksüdeerunud,enne ploki paigaldust sai klemmide puhastamisega vaeva nähtud.
Püsikas mul endal paigaldatud ning ei tea, mis aasta masina pealt see võetud on. Mul ei ole see kunagi töödanud, varem ei süvenenud eriti kuid nüüd tahaks ikka selle tööle saada. Väidetavalt pidi töökorras olema. Kontrollin täna pistikud üle ja katsun püsika nri öelda.
Taies

Omega Sport Packet kirjutas:Mis aasta auto sul on?

nii vahepeal sai püsika plokk maha võetud ning korpuse peal ilutseb triipkoodiga kleeps millel on järgnev nr:25141616.

Tim kirjutas:Praeguste niiskete ilmadega võib igasuguseid jamasid tekkida...kas pistikud on üle kontrollitud.
Kontrollisin pistikuid ning need on väga heas seisus.

Vahepeal võtsin püsikaploki täiesti pulkadeks ning leidsin kurjajuure nimelt oli üks nn ülekande kardaan, mis ühendab trossi tõmbava hammasratta ning elektrimootori küljes oleva spiraali, ära vajunud. Ning see oli ka põhjuseks miks trossi liigutav hammasratas tühja ringi käis. Vb püsikas isegi töötas koguaeg kuid trossini ei jõudnud püsika toimingud. Tegin ka pildimaterjale, mille riputan kas täna või homme sellesse teemasse. Hetkel tunne hea ja lootused, et nüüd töötab asi, laes. Homme panen ploki külge tagasi ning testi sõidule. :D
Omega Sport Packet
Huviline

25315546

Pakub numbrit

Sinu pakutud numbrit EPC näiteks ei kuva.

Korra sai ka lahti lammutatud plokk aga seal vist oli mingi selline värk, et see tigu ongi eemal kui trossi tagasi laseb ja mingi klemmmiga kui vedama hakkas lükkas hambumisse.

Ei mäleta enam

Kangi saan laenata Sulle ja TechII kaablit ka kui sul sülearvuti on xp ga
Taies

Omega Sport Packet kirjutas:25315546

Pakub numbrit

Sinu pakutud numbrit EPC näiteks ei kuva.

Korra sai ka lahti lammutatud plokk aga seal vist oli mingi selline värk, et see tigu ongi eemal kui trossi tagasi laseb ja mingi klemmmiga kui vedama hakkas lükkas hambumisse.

Ei mäleta enam

Kangi saan laenata Sulle ja OBDII kaablit ka kui sul sülearvuti on xp ga
Vb selle teo fikseerimine ei olnud hea mõte :?

Oli veel alumiiniumkorpuse küljes 25140015. Äkki see nr näitab midagi??? Kus kandis ise asud? Mul on küll sülearvuti xp-ga ja on sammuti OBDII multiprotocol (elm327) kuid see ei loe minu motronic 2.8.1 aju. Ehk sinu techII aitab, mis ta sul võimaldab???

Asun viljandis.

Lugupidamisega,
Raivo
Omega Sport Packet
Huviline

Ma ise viljandis või viljandi lähedal.

Vat seda motronicut ma ei tea, peaks proovima.98a oli igatahes esindatud küll tabelis
Taies

Omega Sport Packet kirjutas:Ma ise viljandis või viljandi lähedal.

Vat seda motronicut ma ei tea, peaks proovima.98a oli igatahes esindatud küll tabelis
Aga anna teada millal sul võimalus tekib seda kangi ning TechII proovida või kui laenata siis proovin ise.
Tahaks asja funkama saada võis siis vähemalt teada saada, et kas blokk on omadega õhtal.

Saatsin oma nri sulle PS-i.
Taies

Ikka veel probleem, sai proovitud erinevate püsika plokkidega kuid ei midagi. Tundub, et viga on milleski muus.
Igasugused nõuanded ja tarkuseterad on oodatud. Kui võimalus tekib siis proovin teise kangiga. Oskab keegi öelda, kui suur on tõenäosus, et kang omadega õhtal on (täistuled ja suunatuled kõik töötavad selle kangiga) ???

Ja küsin veel, et kas keegi on pidanud veel oma masinale midagi lisama püsika peale ploki, sidurilüliti ning kangi???

Lugupidamisega,
Raivo.
viljar
Huviline

Postitus Postitas viljar »

Püsika juhtmed jooksevad kangis eraldi, kui need puruks siis tuled ja suunad töötavad edasi. Mu B Senakal oli resume nupu juhe puruks. Sellel ka sama ehitusega kang mis B Omegal. Sa võta kang küljest ja eemalda kangi tagune plastik, see koht kuhu püsika juhtmed sisse jooksevad.
Taies

viljar kirjutas:Püsika juhtmed jooksevad kangis eraldi, kui need puruks siis tuled ja suunad töötavad edasi. Mu B Senakal oli resume nupu juhe puruks. Sellel ka sama ehitusega kang mis B Omegal. Sa võta kang küljest ja eemalda kangi tagune plastik, see koht kuhu püsika juhtmed sisse jooksevad.
Suur tänu hüva nõu eest, proovin järele.
Taies

Kontrollisin kangi üle ning vahetasin sidurilüliti välja, kang oli korras. Kuid mis ei toimi on püsika süsteem, ei tea mis kala on.

Oskab keegi öelda, kuidas testeriga mõõta plokile tulevat pinget. Millistel pinnidel milline pinge ning pinge muutused nupuvajutusel ja sidurdamisel. Kui keegi oskab mind skeemiga aidata siis oleksin väga tänulik.
Vasta