K: Pagaasnik
K: Pagaasnik
Tere,
selline mure siis, et nüüd kui külmad käes ei taha pagaasniku luugi nupp sisse minna ja seega ei saa ka pagaasnikut lahti. Kuidas saaks seda muret lahendada?
Lugupidamisega
Uku
selline mure siis, et nüüd kui külmad käes ei taha pagaasniku luugi nupp sisse minna ja seega ei saa ka pagaasnikut lahti. Kuidas saaks seda muret lahendada?
Lugupidamisega
Uku
Re: K: Pagaasnik
Soovitaks lukusula vahele lasta ja üritada ikka liigutada ehk tuleb lahti.vernikuku kirjutas:Tere,
Lugupidamisega
Uku
Ja siis ruttu auto kusagile sooja ning lukk ilusti ära määrida.Taies kirjutas:Kui lukusula ei ole kohe võtta siis ajutiselt aitab ka kuum vesi.
Wd40 sulatab ka jääd ja samas määrib.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
Mina olen sellist nippi kasutanud, et ei kalla kuuma vett otse luku peale, vaid olen selle valanud kas kilekotikesse või plastpudelisse ja siis surun vastu külmunud lukku. Kui lukk on sulanud ja toimib, siis kohe lukuõli peale ja tavaliselt selle lukuga rohkem probleeme ei ole...!meduus kirjutas:Ja siis ruttu auto kusagile sooja ning lukk ilusti ära määrida.Taies kirjutas:Kui lukusula ei ole kohe võtta siis ajutiselt aitab ka kuum vesi.
Wd40 sulatab ka jääd ja samas määrib.

Mina olen ka otse luku südamikku puhunud võimalikult ligidalt. Toimib ka see varjant.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Sooja veega soojendades või mis iganes tehes tekib kindlalt ka kondents ja edasipidi see asja kindlasti paremaks ei tee.
Et terve hooaeg mureta oleks-lukk lahti võtta,puhastada(õliga mustus lahti leotada,suruõhuga läbi puhuda) ja siis ära õlitada.
Et terve hooaeg mureta oleks-lukk lahti võtta,puhastada(õliga mustus lahti leotada,suruõhuga läbi puhuda) ja siis ära õlitada.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD