tapal kaubamaja vastas
tapal kaubamaja vastas
tapal kaubamaja vastas
tegelt on nii et need mu enda tehtud ja arvan et palju meid just ei ole kes ise teevad pilta ???? mis arvadsiidisaba kirjutas:Olen selle teema peale ammu mõelnud, kuid teeme siis nii, et iga kasutaja kes tahab panna paneb igast autost 1 pildi mitte rohkem!
Jah sain täiesti aru, et need on sinu tehtud pildid, kuid siiski paneme ainult 1st autost 1 pildi- topelt piltidel pole absoluutselt mõtet! Eks see paistab palju veel neid on kes pildistavad niimoodi!megahabe kirjutas:tegelt on nii et need mu enda tehtud ja arvan et palju meid just ei ole kes ise teevad pilta ???? mis arvadsiidisaba kirjutas:Olen selle teema peale ammu mõelnud, kuid teeme siis nii, et iga kasutaja kes tahab panna paneb igast autost 1 pildi mitte rohkem!
Ei ei- said must vist valesti aru- igast autost 1 pilt- sul oli siin sellest valgest lisatuledega oomist 2 pilti. Vahet pole mitu pilti järjest paned vaid, et järjest ei tuleks ühest autost rohkem kui üks pilt!megahabe kirjutas:ok aga kas mul on mõtet siis edasi pildistada???
mul ei ole ju siis neid kuhugi pannaselles asi
aga tee siis parandused ää ja ...