jama siis selline,et 2,5TD 96kw on see EGR klapp läbi.küsimus,et kas seda saab kuidagi remontida või saab seda ültse vahelt ära võtta?
kuskilt lugesin,et keegi on sinna pimeda ette pannud,aga kuidas see motot mõjutab?
tnx
K:EGR kalpp?
Re: K:EGR kalpp?
Õnneks on arhiiv jälle töökorras... arhiiv/viewthread.php?tid=5673" onclick="window.open(this.href);return false;
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
ma olen selle yltse vahelt ära visanud,see ju toidam mootorit oma enda sitaga mis peaks sumpast välja minema otse aga see lykkab seda tagasi mootorisse,yhe s6naga mingi roheliste leiutis se on!!!
-
- Huviline
väidetavalt kui EGR vahelt välja visata võtab kütet ka vähem.Lugesin inglise foorumist egr klapi eemaldamise kohta mis ja kuidas ja kas.Ei soovitata siiski teda sealt välja kakkuda.
Mul on plaan , ma kakun kõik lagedaks, paljas sumps jookseb taha, lambda peal ja vahetan autol "aju"programmeeritava vastu.
Mul on plaan , ma kakun kõik lagedaks, paljas sumps jookseb taha, lambda peal ja vahetan autol "aju"programmeeritava vastu.
Minul oli ajutiselt pime ees ja ei juhtunud midagi. Eks ta ökom ole vast ilma. Kuna see õhk mille ta tagasi juhib on hulga hapnikuvaesem. Puhastada pole proovinud?
hmm... kui raske on sinna ette seda pimedat aretada?
mul selline asi, et kui sõidu ajal käike vahetad siis viskab korraks moto tule põlema ja nagu hing oleks kinni hetkeks.v siis kui koha peal seistes pedaali anda siis vilgutab ka seda tuld.aga mitte pidevalt.
kas see võib olla sellest EGR klappist?
arvuti näitas ainult eelsüüteküünlaid (vahetasin ära) ja seda EGRi
mul selline asi, et kui sõidu ajal käike vahetad siis viskab korraks moto tule põlema ja nagu hing oleks kinni hetkeks.v siis kui koha peal seistes pedaali anda siis vilgutab ka seda tuld.aga mitte pidevalt.
kas see võib olla sellest EGR klappist?
arvuti näitas ainult eelsüüteküünlaid (vahetasin ära) ja seda EGRi