kas sul LSD ka all on?Marko540 kirjutas:Aga mul 3.0 V6 ja MV6 sümbolid ka pealninnu nännu
Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
irww mul on aga CD tähis kas mul on siis diisel vultimaco kirjutas:kas sul LSD ka all on?Marko540 kirjutas:Aga mul 3.0 V6 ja MV6 sümbolid ka pealninnu nännu

kus ma uurida saan oma win koodi järgi auto asju?kas opelil on yldse selline koht?
Saada mulle vin saad nimekirja.Kui auto just 95 aasta pole alates 98 näitab vini järgi varustust.ultimaco kirjutas:irww mul on aga CD tähis kas mul on siis diisel vultimaco kirjutas:kas sul LSD ka all on?Marko540 kirjutas:Aga mul 3.0 V6 ja MV6 sümbolid ka pealninnu nännu
:D:D:D
kus ma uurida saan oma win koodi järgi auto asju?kas opelil on yldse selline koht?
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
MV6 tähendab täisvarustuses 3,0 või 3,2 masinat.olenevalt siis väljalaskeaastast.ultimaco kirjutas:loll kysimus aga minujaoks hea kysimus ... mis tähendab MV6 ??? kuidas ma neid võrrelda saaksin?
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Ikka räägime.Pane kasvõi priva.siidisaba kirjutas:Ei imesta
Ja Jyrts- mulle tuli Aravete rajalt pakkumine- tahad räägime sel teemal natuke?
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.

omega caravan MV6 97a 3.0l 155kw
mis see nyyd tähendabketas007 kirjutas:nice my car

vivaldi kirjutas:Kolasin netis motors24 lehel ja kogemata leidsin sealt ketta auto:
vot seda tähendab
omega caravan MV6 97a 3.0l 155kw
Küsimus:
95a. Omegal on juhi pool nurgas esimese stange taga mingi asi. Must junn millel kaks ca 20mm läbimõõduga voolikut küljes. Mida see teeb ja kui oluline see on? Mul on üks nendest voolikutest lahti murdunud aga auto nagu sõidaks normaalselt.
95a. Omegal on juhi pool nurgas esimese stange taga mingi asi. Must junn millel kaks ca 20mm läbimõõduga voolikut küljes. Mida see teeb ja kui oluline see on? Mul on üks nendest voolikutest lahti murdunud aga auto nagu sõidaks normaalselt.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5940_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jäi silma

See junn jahutab näiteks aju ja sellest junnist jookseb toru võhemalt 100kw sumbuti peal olevasse jubinasse EGR vistdworkin kirjutas:Küsimus:
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Mootor on 100kw. Kuidas see lahti murdunud toru auto toimimist mõjutada võib?reims86 kirjutas:See junn jahutab näiteks aju ja sellest junnist jookseb toru võhemalt 100kw sumbuti peal olevasse jubinasse EGR vistdworkin kirjutas:Küsimus:
kas keegi oskab öelda mis nr need on komputril kui hoida kahet nuppu korraga alla siis viskab mingid nr ette
,kas see mingi kood w