kaks salongi valgustus lampi oli ka katki, sai ka need korda tehtud
ja ootan pikkisilmi teisi kellasid, siis armatuuris väike muudatus

ahjaa ja leidsin ka udukad stangesse. hetkel kestad aint kapis ootel ja ootavad sisu, siis saaks need ka paika pannaMarko540 kirjutas:Vana irmcheri stangesse läheb hella micro või vaata mingi odavam pläust, kuidas rahakott kinnitab, suurt vahet vist pole, ei valgusta nknk midagi erilist se udutuli lõppkokkuvõttes!
se minu meelest lähepki piduri v6imendisse,osadel mudelitel on selle torukese kyljes kaks vaakum voolikut ja osadel on yks,minu meelest erinevus on selles kas masinal on kont peal v6i ei,vähemalt nii ma olen ise oma pilguga aru saanud kui ma olen erinevaid v6 omegaid vaadanud ja uurinud.chandler kirjutas:tekkis selline küsimus, et mis klapp või ventiil see selline on???
mingi kerge õhuliikumine seal igatahes toimub...
sellest sain jah juba ise ka aru, ja see peenike voolik seal all jookseb ja sinna salongi filtri juurde kusagil. sinna jookseb neid rohkem kokku ka.arska kirjutas:chandler kirjutas:tekkis selline küsimus, et mis klapp või ventiil see selline on???
mingi kerge õhuliikumine seal igatahes toimub...
se minu meelest lähepki piduri v6imendisse,osadel mudelitel on selle torukese kyljes kaks vaakum voolikut ja osadel on yks,minu meelest erinevus on selles kas masinal on kont peal v6i ei,vähemalt nii ma olen ise oma pilguga aru saanud kui ma olen erinevaid v6 omegaid vaadanud ja uurinud.