K:ventikas jahutab liiga hilja
K:ventikas jahutab liiga hilja
tere..
selline mure et jahutusventikas hakkab tööle umbes 100 kraadi juurest?
liiga hilja, kas võib oleneda sellest andurids mis radika küljes nurgas on?
keegi on kokku puutunud?
3,0 v6
keegi on kokku puutunud?
3,0 v6
Re: K:ventikas jahutab liiga hilja
minuarust ongi omegal see jahutusvärk seal kõige tipus nõks alla 100 kraadi aga miks mina seda ei oska öelda mul samat moodi...jeef kirjutas:tere..
keegi on kokku puutunud?
3,0 v6
sellepärtast küsin et pole kunagi näinud seierit 100 kraadi juures.?
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Mina olen asjast nii aru saanud,et facelifti uue gen.mootorid 2,2 2,6 ja3,2 hoiavad norm tempi 85 juures ja vent läheb ca 90-95 kraadi juures tööle.Ning vanemad 2,0 2,5 ja 3,0 on normaalselt 90 ja vent läheb tööle 95-100 juures
ega sa talvel seda seierit seal lõpus eriti ei näegi...jeef kirjutas:sellepärtast küsin et pole kunagi näinud seierit 100 kraadi juures.?
kardan just seda et kui suvi tuleb mis siis on? praegu linnas sõites tõuseb 100 ni ja siis päris kõva lärmiga hakkab vent tööle.
olen selle masinaga sõitnud ca 4 aastat ja pole seierit kella 12ne peale näinud..
olen selle masinaga sõitnud ca 4 aastat ja pole seierit kella 12ne peale näinud..
Vindil on kaks kiirust. Radika anduril on kolm klemmi . Paistab et ehk on asi selles et väike kiirus surnud ehk siis pool radika andurist läbi...võimalus aga ma ei ütle midagi kuna jutt on ebamäärane ja kuulmine neti põhjal ültse kadunud

Ei tea kuidas 3.o mootoril on, aga 2.0 100 kw-sel on aku all reostaat lüliti (keraamiline karbike millel vedru sees). Just see sama jublakas regullibki vendi astmeid