vihjates sellele ei viiks vist mina ka om aautot sinna tsiteerin...Kui kunagi nende teenust kasutasin ( eńam ei kasuta kunagi )fckernu kirjutas:Kui kunagi nende teenust kasutasin ( eńam ei kasuta kunagi ) siis sain kohe kleepsu ja alenuse hakkas kohe toimima, mis kleepsuga kaasnes. Oleneb kuidas nendega läbi saad, kõige mõistlikum on Vello nimeline, ülejäänud vanad mühkamid jne..Pikemat kasvu, tumeda peaga sell--maario-- kirjutas:Tere!
Väga rumal küsimus,
kust ma saaksin Opelaas-i kleepsu, et autole kleepida?
Homme rihma vahetus ees, mõtlesin et ehk saan kleepsu kuskilt, saaks paar prossa alla.
Tänud
Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Mul ka 1 kord seal käidud kunagi mv-6ga ja enam ei lähe.Aga klepsu panevad jh soovi avaldamise korral ise peale.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Küsimus kas mõõtudelt 225/45/R17(ET 38) lähevad oomile all ilma et kuhugi vastu käiksid?

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
- Been tänatud: 4 korda
Tuli meelde et Pärnumaal on V6 mootori manuaal kast koos mootori ja kolaga saadaval, kel huvi võin kontakti jagada
. Üldiselt on ta meil ka foorumi kasutaja.

aleks25 kirjutas:Llähevad küll ja ei käi vastu kuhugi
Tänud teile,igaks juhuks küsisin,kusagilt nagu meelde jäänud aga ju siis vale info!Armis kirjutas:Mul on 245/45 r17 tagumised ja ees 225/45 r17 ja madaldusega ei käi ka vastu kuhugi.

Keegi netis sellist kohta teab, kust saaks osta toonkilet, mis ei oleks poola prügikoti tuuning? Ei viitsi enam akvaariumiga ringi sõita 

Päris kallid teil kindlusused ma vaatan....ultimaco kirjutas:auto sinu nimel?? m amaksan 58 eurikut kuus 3aastat load ja avariisi pole olnud
uurisin ja otsisin sain kindlustuse 25 euriku peale:D

minul 23 eur 3 kuud. pluss veel nooruse risk.
No oleneb ju ametlikust sõidu staažist,nt.2 a. pole ju mingi näitaja-eriti veel kindulustus firmale.Iseasi on veel vanusega kaasnev risk ja siis alles kw´tid.Omega3 kirjutas:Päris kallid teil kindlusused ma vaatan....ultimaco kirjutas:auto sinu nimel?? m amaksan 58 eurikut kuus 3aastat load ja avariisi pole olnud
uurisin ja otsisin sain kindlustuse 25 euriku peale:D
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
ma ise 25 juhiload on mul käes 3a avariisi pole kunagi olnud... ma ei tea kuskohast nad need summad võtavad... aga kohe saan 26 ei tea kas siis langeb ka midagi või mitte...
Mul load kuus aastat. Kolm aastat tagasi pohjustatud uliraske avarii, mis tostis kindlustuse lakke. Kuid nuud ilma onnetusteta ja kuumakse 9€. Tuleb uurida ise.
(ei ole kihutaja ega huligaan, arge hukka moistke. Enda kiirus oli vaevalt 30 km/h vasakpoore)
Kindlustusandjale maksin eestirahas pea 700eeku kuus vapralt edasi, kuni nuud suvatsesin personaalset pakkumist nouda.
(ei ole kihutaja ega huligaan, arge hukka moistke. Enda kiirus oli vaevalt 30 km/h vasakpoore)
Kindlustusandjale maksin eestirahas pea 700eeku kuus vapralt edasi, kuni nuud suvatsesin personaalset pakkumist nouda.
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
kindlustusmakset mõjutavad tegurid:sõidustaaz, auto omaniku vanus, omaniku sugu, masina registreerimispiirkond, kilowatid, mark ja masina vanus.
sellises järjekorras ongi.
vanuse koefitsent liigub kolm korda. väheneb 25 ja 30 eluaastal. suureneb natuke 60/65 eluaastal.
naistel riskikkoefitsent pisem kuna sõidavad surnuks ennast vähem.
erinevad piirkonnad erinevate avariikeskmistega, siit erinev koefitsent kindlustusfirmadel eri piirkondadele. minu teada on suurima numbriga kohad : pärnu ,narva tallinna mäed ja tartu kesklinn.
lõuna eesti mõningad maapiirkonnad on eriti väikse koefitsendiga.
näiteks minu 100kw 0mega registreeritud tartu annelinn , riskikoefitsent 67 ,ise üle 30 ja kolme kuu makse on pea 40 euri.
sellises järjekorras ongi.
vanuse koefitsent liigub kolm korda. väheneb 25 ja 30 eluaastal. suureneb natuke 60/65 eluaastal.
naistel riskikkoefitsent pisem kuna sõidavad surnuks ennast vähem.
erinevad piirkonnad erinevate avariikeskmistega, siit erinev koefitsent kindlustusfirmadel eri piirkondadele. minu teada on suurima numbriga kohad : pärnu ,narva tallinna mäed ja tartu kesklinn.
lõuna eesti mõningad maapiirkonnad on eriti väikse koefitsendiga.
näiteks minu 100kw 0mega registreeritud tartu annelinn , riskikoefitsent 67 ,ise üle 30 ja kolme kuu makse on pea 40 euri.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Seda tean kindlalt,et 18-21 aastastel on kindlustus 20% kallim ja 21-25 aastastel 15% kallim,kui tavataks ja muidugi oleneb ka maakonnast,kuhu auto regatud,ehk siis mida suurem maakond,seda suurem risk matsu panna.Veel tean,et suure riskiga autodeks loetakse audi-mersu-bemm.Ja kui alles alustad kindlustaja "karjääri" on koefitselt 1,2 ning,et seda 0,4-le saada,läheb orienteeruvalt 10 aastat,ja seda juhul kui matsu ei pane.Aga kui omal süül matsu põhjustada,võib koefitsent max. 3,2ni tõusta.
Mul noor sõber ostis kunagi paar aastat tagasi 327 bemmi (e30) ja sellele maksis aastane kindlustus pea 15000 eeku
vend müüski sellepärast maha.
Mul noor sõber ostis kunagi paar aastat tagasi 327 bemmi (e30) ja sellele maksis aastane kindlustus pea 15000 eeku

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.