K:Püsikiirusehoidja
Re: K:Püsikiirusehoidja

Kang Automaailmast ~180.-eek

Umb 1,5h nokitsemist/nuputamist,siduripedaali lüliti pistikupesasse juhtmejupist sild ja toimib.
Esialgu tõmbasin selle kapotialuse kobaka nipukaga enam-vähem kuskile paigale,et ei ripuks juhtmete otsas.Aga oskab ehk keegi pildi või informatiivse jutu siia panna,kudas tegelikult see kobakas omale kohale kinni käib.Ja uuriks ka seda,kas piduripedaali lüliti sobiks ka siduripedaali lülitiks?Pealtnäha tunduvad sarnased lülitid olema ja funktsioneerivad ka samal põhimõttel.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
mul endal ka sama asi hetkel pooleli. kang on on paigas ja osa juhtmeid ka, aga ei ole veel välja jõudnud mõelda, et kuidas seda kapotialust jullat kinnitada täpselt.
Mina panin selle kobaka kinni mingi suvalise nn naelutusplaadiga. Müüakse igas ehituspoes ca 4x15 cm suur. väikeste kruvidega üks ots kobaka külge ja teine parema rattakoopa küljes olevate poldijujppide otsa.
Ja pidurilüliti ei tööta sidurilülitina, sest neil tööpõhimõte vastupidine.
Ja pidurilüliti ei tööta sidurilülitina, sest neil tööpõhimõte vastupidine.
se kobakas käibki nende 3 poldijuppi otsa mis seal paremal tala küljes sest tal ju omal plekist korpus ümber kolme auguga. teema algataja pildilt hästi näha
-
- Huviline
ja minu teada kyll ei sobi piduri lyliti,vähemalt kui mina omale paigaldasin siis ma ise proovisin analookset lylitit ja ei läinud mitte kuidagi,olin sunnitud otsima selle 6ige siduri pedaali lyliti!
keegi X20DTH'ga on käima saanud?
ainult õige kangi peab külge panema ja funkab?
ainult õige kangi peab külge panema ja funkab?
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
vabandage et läbustan aga kui ma kellegi käest ostma hakkan systeemi mida mul täpsemalt vaja on?
Kang poest ja akutaator(oli vist õige tehnileine termin)/"kobakas" koos trossiga kellegi masina kapoti alt.Kuna sul on atm kastiga masin,siis esialgu peaks kogu vajaminevate juppide nimekiri lõplik olema.ultimaco kirjutas:vabandage et läbustan aga kui ma kellegi käest ostma hakkan systeemi mida mul täpsemalt vaja on?

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
äitähh ... eks proovin järgi eks annan teada kas saan tööle või mitte aga kas sellejaoks on mingi oma kaitse ka olemas?
Minul ei olnud vaja,süsteem toimis koheselt.ultimaco kirjutas:... aga kas sellejaoks on mingi oma kaitse ka olemas?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
Püsikiiruse plokid on erinevad.
Oleks hea kui ka lisajad ja olemas olevad seerianumbrid jms numbrid siia lisaksid ja kus ja kuhu paigaldatud.
Iga plokk igale poole ei sobigi
Oleks hea kui ka lisajad ja olemas olevad seerianumbrid jms numbrid siia lisaksid ja kus ja kuhu paigaldatud.
Iga plokk igale poole ei sobigi
sain soetatud foorumist 2.5 pealt panin peale alguses ei töödanud... aku klemm maha ja hakkaski tööle
nyyd hea mugav sõita
aint rooli taga hakkab igav...

Selline küsimus et kas diislil peab ka se siduri lüliti olema või mitte sõber pani kangi külge töötas kohe aga minu omal ei piuksugi .??
Kas sa ikka dislale mõeldud kangi proovisid? Bensuka oma ei tööta 2,5l masuudikalomega25td kirjutas:Selline küsimus et kas diislil peab ka se siduri lüliti olema või mitte sõber pani kangi külge töötas kohe aga minu omal ei piuksugi .??
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,