Omega 2,6 ei käivitu
Omega 2,6 ei käivitu
2,6V6 starter käib sirrr... ringi aga mootorit taha ei tõmba. Kas ja mis viga, pentiks õhtal? Kas on ka kallis lõbu(Opelaasist muidugi esmaspäeval vaja uurida)?
Re: Omega 2,6 ei käivitu
vaheta pendiks ära võib ka muidugi olla juhtme vigakarlerik kirjutas:2,6V6 starter käib sirrr... ringi aga mootorit taha ei tõmba. Kas ja mis viga, pentiks õhtal? Kas on ka kallis lõbu(Opelaasist muidugi esmaspäeval vaja uurida)?
ise vahetasin oma starteril opel vectraga sisud ja hakkas tööle... algatuseks viska pluss juhe pendiksi peale muidugi kui keegi parandab mind...
mõnikord aitab ka sinna pendiksi või siis starteri pihta koputamine... on ka sellist asja olnud et hakkab tööle
Kuidas koputama pääseb? Bemmil tean, kus ta asub aga kas Omegal kah juhi parema jala-gaasipedaali kandis mootori alumises pooles?
mul endal oli 2.5 kõrvalistuja jalgade ees põhimõtteliselt aga enamvähem pääses juurde ka ylevalt poolt mootori ja parema amordipystakukausi vahelt... muidugi ma ei tea kas automaadil ja manuaalil need erinevas kohas või mitte... aga kindlasti pääseb ligi altpoolt väga ilusti... ainult kui vahetada tahad siis pead kylma närvi säilitamakarlerik kirjutas:Kuidas koputama pääseb? Bemmil tean, kus ta asub aga kas Omegal kah juhi parema jala-gaasipedaali kandis mootori alumises pooles?

Starter on korras ja mootor käib ringi ikkagi sirrr, jumala kergelt ja tühjalt, ei mingit takistust. Hetkel on remondi töökojas ja püütakse selgust saada.
-
- Huviline
Starterit annad siis kas ees rihmarattad kah ringi käivad?
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Ja siis hakka kohe starterit vahetama. Sellise brutaalse tegevuse tõttu tulevad uuematel starteritel magnetid lahti.ultimaco kirjutas:mõnikord aitab ka sinna pendiksi või siis starteri pihta koputamine... on ka sellist asja olnud et hakkab tööle
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
siis prooviks äkki alguses mootorit natukene liigutada...Omega Sport Packet kirjutas:Hoorattal mõni hammas puudu äkki.
Pole vahepeal veel vastust saanud aga sümptomid on sellised, et hea kogemustega autoteenindus kipub jänni jääma. Hoorattal ei saa hammas puudu olla kuna mootor käib ringi aga käima ei lähe. Vahetati küünlaid aga ikka käima ei karga, süüde olemas, benz olemas. Mootor pidavat nii vabalt ringi käima, et nagu surve täiesti kadunud. Nagu käivitaks ilma küünaldeta. Sellest oli ka minu järeldus, et äkki starteri tõmberelee katki. Kui on mõtteid siis jagage.
Auto veel teeninduses ja ootab järjekorda järgmise spetsialisti juurde.
Auto veel teeninduses ja ootab järjekorda järgmise spetsialisti juurde.
Alguses oli ju jutt, et starter ei hakka mootorit ringi vedama, nüüd aga juba veab aga mootor lihtsalt ei lähe käima?
Jäi mul midagi arusaamatuks?
Jäi mul midagi arusaamatuks?
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Olen teemat edasi arendanud vahepeal ja oma kolmandas postituses kirjutasin, et starter korras.
suht ulme probleem tundub olevat..kas silindri surved on kontrollitud? Kas hammasrihm ikka terve? vb tõmbas alt hambad maha ja nukkvõllid ei pöörlegi!
Surveid pole veel kontrollitud. Kui 20 000 km tagasi vahetatud rihm katki peaks olema, siis peaks ju mootorist pekslevat heli tulema- kolvid peaks klapid puruks taguma. Viimane sõit oli hoovipeal 3m tagasi ja 3m edasi ja mootor seisma, auto liikus ja seisma jättes ei olnud mingeid kõrvalisi helisid.
Niisiis, kompressiooni ei olnud. Kõigile nüüd teadmiseks, et ei maksa autot 10 sekundiks käima panna. Nimelt bensiini kogus sai hetkeliselt nii suur ja jäi osaliselt siis ka põlemiskambrisse. See pesi silindri seintelt(rõngastelt) õli maha ja kompressioon kadus.