väike punane juhe
väike punane juhe
Leidsin väikese peenikese juhtme mis jookseb mootoriruumi juhipoolsest äärest..vahepeal on tal veel vahel kaitse ning kõige lõpus metall klemm vms ise jookseb lihtsalt kapoti alla vedelema...Siinkohal küsimus,et kas see juhe peaks olema ühendatud akuga äkki või ongi niisama ilu pärast? 

Re: väike punane juhe
Eks pead välja uurima, kuhu juhtme teine ots läheb..
Tõenäoliselt on mingi lisa peale pandud/peal olnud ja tegu siis selle juhtmega, signa näiteks vms.
Tõenäoliselt on mingi lisa peale pandud/peal olnud ja tegu siis selle juhtmega, signa näiteks vms.
mul oli ka selline juhe aku kõrval punane kaitsmega, minuarust see rohkem signa juhe või midagialeks25 kirjutas:see võib võimu juhe olla vaata pagasis kas seal on juhtmeid laiali
Võimendi toide...?Väheustav,küllap teemaalgataja oskab võimendi toitejuhme tuvastada.aleks25 kirjutas:see võib võimu juhe olla vaata pagasis kas seal on juhtmeid laiali
reno3 kirjutas:Leidsin väikese peenikese juhtme ...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
mina ikka arvan et see läheb signa juhtme alla... kaitse välja võtta ja vaadata mis vait jääb nii kõige lihtsam...
Kaitsme välja võtmisest ei ole juu tolku, kui see klemm ei ole akuga ühendatud.ultimaco kirjutas:mina ikka arvan et see läheb signa juhtme alla... kaitse välja võtta ja vaadata mis vait jääb nii kõige lihtsam...
Sellejaoks ju kirjeldataksegi oma muret detailsemalt...teemaalgataja mainis et peenike juhe.Aga mine sa tea,keegi "spetsialist" on vb.võimendi toite läbi "juuksekarva" vedanudaleks25 kirjutas:Ära targuta tim ma pakkusin varianti liohtsalt

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Tim kirjutas:Sellejaoks ju kirjeldataksegi oma muret detailsemalt...teemaalgataja mainis et peenike juhe.Aga mine sa tea,keegi "spetsialist" on vb.võimendi toite läbi "juuksekarva" vedanudaleks25 kirjutas:Ära targuta tim ma pakkusin varianti liohtsalt
Väga hea....selliseid juhumeid on ka olnud