Tere jälle! Jõudis ka minuni see esimene lumi kerge üllatusena (no see on see, kui ei kuula ilmateadet...). Igatahes, Omega valmistub minema oma "teenitud puhkusele, ehk siis garaazi. Siiani olen ma temaga põhiliselt kalla ja talla reziimil olnud, midagi suuremat pole teha vaja olnud. Ainus viga on hetkel katkine kindalaegas... Uus tagaiste sai ka sisse sebitud. Loodaks ise teda garaazis hoida kuskil Märtsi lõpu/aprilli alguseni. Ei taha, et meie soolatud teed väga hea asja ära rikuksid... Tegin ka mõned pildid. Kolmanda pildi pealt paistab ka garaazi uks, kuhu omega "puhkama" läheb. Vabandan, et hetkel maru must on...
Tulevikuunistus oleks 3.0 R6 talle vahele visata, aga eks paistab, kuidas rahakott vastu peab. Kuna hetkel olen üliõpilane, siis eks paistab, kuidas rahakott vastu peab. Oli plaanis tuua ära see punane Mareki "ex" Omega A, mis Streetrace foorumis 400 euroga müügis on, aga tollel sõideti käigukast p*tsi, muidu oleks sealt tehnikadoonori saanud ja ka talveauto.
Teeks veel ühe üleskutse! Äkki kellegil on hea hinnaga mingit ülevaatusega autot pakkuda, mida ta ise enam ei vaja. Ülevaatus võiks vähemalt veebruarini kesta. Auto24 on kahjuks suhteliselt tühjaksostetud, aga arusaadav kah. Eelistaks kindlasti tagavedu ning eelarve ongi mul umbes 400 eurot. Mingit margieelistust mul pole, kuid kui oleks kellegil selle raha eest kas ÜV-ga omegat või sierrat pakkuda, võtaks hea meelega. Kere võib olla läbiroostetand vms, see ei heiduta, võiks siiski nii viisakas vähemalt olla, et põhjast läbi ei kuku ja et amordid ka läbi kannude päris ei vajuks.