Jahutuse kolmikkraan vs ahjukraan
Jahutuse kolmikkraan vs ahjukraan
Et siis jahutusvedelik jookseb mürinal tänavale ning avastasin,et leke toimub sellest vidinast
http://fotoalbum.ee/photos/pebeetu/97283128" onclick="window.open(this.href);return false;
oskab keegi minusugusele tumbale öelda,millega tegu?
http://fotoalbum.ee/photos/pebeetu/97283128" onclick="window.open(this.href);return false;
oskab keegi minusugusele tumbale öelda,millega tegu?
Viimati muutis pebeetu, 11 Juul 2012 18:47, muudetud 1 kord kokku.
Re: Jahutusvedeliku lekke põhjustaja tuvastamine
kolmikraan jeesh, ise arvaisn, et mul jookseb ka sealt, aga võta näpust tihend
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Selline küsimus veel,et kas ahjukraan ja jahutuse kolmikkraan on üks ja seesama vidin?
Re: Jahutuse kolmikkraan vs ahjukraan
Ml kunagi vectral jebis sama asi, ajas ka vett välja...
Suvel juhtus see siis. Kui tempi madalaks panid siis linna sõidul(25km-i) läks ikka oma 10 liitrit vett ära, tagasi tulles olin kaval panin tempi põhja ja aknad lahti, siis ei ajanud tilkagi enam välja
Niiet uue kraani järel saab niimodi ehk käia
Suvel juhtus see siis. Kui tempi madalaks panid siis linna sõidul(25km-i) läks ikka oma 10 liitrit vett ära, tagasi tulles olin kaval panin tempi põhja ja aknad lahti, siis ei ajanud tilkagi enam välja

Niiet uue kraani järel saab niimodi ehk käia

Omegal ahjukraani kui sellist minuteada pole.Salongiradikas kütab kogu aeg,lihtsalt õhuklappide liigutamisega saad sooja/külma õhku.pebeetu kirjutas:Selline küsimus veel,et kas ahjukraan ja jahutuse kolmikkraan on üks ja seesama vidin?
Ahjukraan on nt.sigulil

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Miks ma seda küsin on sellepärast,et saatsin Forss-i varuosa päringu Kolmikkraani kohta ning nemad saatsid mulle pakkumise,et Ahjukraan 2 toruga maksab 7.30.Läksin siis Tulika teenindusse kus sain teada,et minu autole läheb vaja hoopis kolme toruga kraani mis maksab 67 euri.No siis saatsin uue päringu Forssi kus sain vastuseks,et vin koodi järgi peaks ikkagi sobima 2 toruga kraan
No ja see panigi mind mõtlema,et kas räägime ikka ühest ja samast jubinast.

Aga pees jublakas näpuvahele ja siis poodi ja küsid uuesti?
Kolmikkraan ikka 3. otsaga +vaakumivooliku ühendus.
See 67.- oli kindlasti gm kirjadega jupp.Kindlasti on ka alternatiive,miski 20-30.- peaks selle kätte saama.
Kolmikkraan ikka 3. otsaga +vaakumivooliku ühendus.
See 67.- oli kindlasti gm kirjadega jupp.Kindlasti on ka alternatiive,miski 20-30.- peaks selle kätte saama.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Ühesõnaga asjalood siis nii,et Ahjukraan ja Jahutuse kolmik(kaksik)kraan on täpselt üks-ja seesama asjandus.Aega võttis aga asja sai