Et kas keegi on endal tagasilla patju vahetanud, kas üldse annab ise vahetada ja kus need asuvad

et kas siis tagasild tuleb kokku tõmmata või peab see vabalt rippumapikkLauri kirjutas:täitsa vabalt maja ees saab ära vahetada ja soovituseks otsi koormarihm sellega hea abiraam paikka tõmmata ja kui õigesti mäletan siis kahe puksi vahetuseks kulus mingi 1,5h Edu
Kuidas padjad välja tulid/sisse läksid ja kas sa võtsid mõlemad pooled korraga lahti? Ma üritaks ka need lähiajal ära vahetadaomega1996 kirjutas:Niisis...padjad vahetatud...sai täitsa kanali peal hakkama...abiraamil kasutasin koormarihma asemel tungi...aega kulus kuskil 2h, kuna pidin 18 padrunit külapealt otsimaaga vahetatud need sai
Kõigepealt rataste jooksud paika reguleerida...aga see "imeväike" lõtk võib edaspidi probleemiks osututuda,parem vaheta kohe välja(omega juppe ju foorumis müüakse).vwman kirjutas:...Ime õrn lõtk on paremas tagumises diagonaal/reguleervarda rattapoolses otsas, aga see ei tohiks olla põhjustaja....aga eks sõidan sillapinki ja panen kellad külge
Eks vahetab välja jah, kui kusagilt uue saab . Jooksu keeran paika teisipäeval, eks siis näis, mis tulemus on .Tim kirjutas:Kõigepealt rataste jooksud paika reguleerida...aga see "imeväike" lõtk võib edaspidi probleemiks osututuda,parem vaheta kohe välja(omega juppe ju foorumis müüakse). Mismoodi see tagasilla lohisemine välja näebKeerab end viltu auto all v?
...ise küsini se vastanNeid vardaid saab vist ainult originaal osana ? Oskab keegi originaali koodi öelda ?
ultimaco kirjutas:mul sama jama see prr p...sekarvade tunnetuse vibra... aga kas see mitte differi viga ei ole??? mul muidu ka endal padjad vahetamatta...
mis krdi moodi ta siis seda silda lohistab? minul pea ei võta ma arvasin et mul differ hakkab peeti minema...vwman kirjutas:Enda auto puhul kõvasti kahtlen.
Ennem oli mul see vibra vast korra nädalas tunda..peale puksivahetust ja 200km sõitu, on tund igal pöördel.Isegi suht laugel pöördel. Ennem pidi väga terava nurgaga pööre olema. Ma arvan et Topran on totaalne pask
Mul ei poo diffrit kinni..auto veereb vabalt , aga hakkab nagu üle rehvi kantima/hüplema
ultimaco kirjutas:mul sama jama see prr p...sekarvade tunnetuse vibra... aga kas see mitte differi viga ei ole??? mul muidu ka endal padjad vahetamatta...
vwman kirjutas:Nii, tõstsin üles . Uued puksid ei ole täiskummist vaid on sees avad .
Suuna nooli, kuidas paigaldada pole. Keerasin puksi 90 kraadi. Vaatab, mis saab