Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Proovi ju teised varjandid läbi võib-olla on lihtsalt usb pesas mingi teema? või mälupulk nöögib, või voli juurde keeramise nupust võib samuti asi tuleneda kui ta ära kulunud ajapikku on vähemalt endal laadsed anomaaliad olnud.
või siiski on sul tegemist uue makiga?
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Sisuliselt uue (max 10h mänginud).Westcoast kirjutas:Proovi ju teised varjandid läbi võib-olla on lihtsalt usb pesas mingi teema? või mälupulk nöögib, või voli juurde keeramise nupust võib samuti asi tuleneda kui ta ära kulunud ajapikku on vähemalt endal laadsed anomaaliad olnud.
Siis on küll "pekkis" kuna sai raadio ostetud puhtalt selle pärast et saab ipodilt maha mängimisega hakkama ...
Homme proovin uuesti .
Ja kui se krõpsumine käib siis ei tule kõigist kõlaritest ... Vahest teeb paremal siis kohe järgi vasakus jne ..
Krõps samasugune kui vanasmajas on helitehnika järgi ja klõpsutad lambi/tolmuimeja kallal .
Kuna nagunii järgmise kuu algul saadan polstrid flock.ee-sse ja istmed võtan korra ära , tuleks ilmselt uued kõlarijuhtmed vedada ?
Vabandan segase kirja pärast : tööl mobiiliga kirjutatud .
No kui krõbinad on erinevalt siis võib ka olla halvasti ühendatud kõlarijuhtmetes teema või siis kuskil selles juhtmerägastikus jura mis maki taga puntras ilmselt on, käi vaikselt ilusti üle võta otsad lahti pane korralikult kokku ja vaata mis siis teeb, kui uus makk siis ei saa eelpool mainitud asjade kaela ma ajada 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Selge ,Westcoast kirjutas:No kui krõbinad on erinevalt siis võib ka olla halvasti ühendatud kõlarijuhtmetes teema või siis kuskil selles juhtmerägastikus jura mis maki taga puntras ilmselt on, käi vaikselt ilusti üle võta otsad lahti pane korralikult kokku ja vaata mis siis teeb, kui uus makk siis ei saa eelpool mainitud asjade kaela ma ajada
Kuigi seal pole midagi valesti/halvasti panna .
Kõlari küljes olevad kaablid ilusti kinni / makitaga pesa ei loksu vms ..
Eks kaabli vedamisel selgub ..
kas klubi tallinnas ka mingeid kokkutlekuid teeb? sooviks yhineda :S
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Ikka on korraldatud aegajalt.ultimaco kirjutas:kas klubi tallinnas ka mingeid kokkutlekuid teeb? sooviks yhineda :S
Kui isu kokku saada,tee teema ja miks mitte,aga kui mind ka näha tahate,siis nv. või reede õhtu,sest ma komandeeringus koguaeg.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Siin kehtibki reegel- kes tahab see teeb. Varem orgunnisin enam-jaolt mina neid, aga olen otsapidi üle lahe seega läheb keeruliseks- samas paari nädala pärast oleme tulemas siis saab vaadata miskit ntoutlaw kirjutas:Ikka on korraldatud aegajalt.ultimaco kirjutas:kas klubi tallinnas ka mingeid kokkutlekuid teeb? sooviks yhineda :S
Kui isu kokku saada,tee teema ja miks mitte,aga kui mind ka näha tahate,siis nv. või reede õhtu,sest ma komandeeringus koguaeg.

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

-
- Huviline
- Auto: vw passat 2,5 tdi 4x4 2003a
Mitu kilti umbes sõita saab kui esilaager undab või oleneb see masinamargist rohkem?
Mul esivedu
Mul esivedu

-
- Huviline
Teema algataja võiks ju mingi kuupäeva välja pakkuda siis teaks rohkem aega planeerida jnesiidisaba kirjutas:Siin kehtibki reegel- kes tahab see teeb. Varem orgunnisin enam-jaolt mina neid, aga olen otsapidi üle lahe seega läheb keeruliseks- samas paari nädala pärast oleme tulemas siis saab vaadata miskit ntoutlaw kirjutas:Ikka on korraldatud aegajalt.ultimaco kirjutas:kas klubi tallinnas ka mingeid kokkutlekuid teeb? sooviks yhineda :S

Võib vastu pidada 100km, kuid samas võid ka 10000km, täpsemat prognoosi raske panna asjale.okitoki kirjutas:Mitu kilti umbes sõita saab kui esilaager undab või oleneb see masinamargist rohkem?
Mul esivedu
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

-
- Huviline
No ühtlaselt veel ei unda ja läbitud on ligi 150 km praeguseks.Pööramine on vaid viletsavõitu sest siis teeb rohkem häält.reims86 kirjutas:Võib vastu pidada 100km, kuid samas võid ka 10000km, täpsemat prognoosi raske panna asjale.okitoki kirjutas:Mitu kilti umbes sõita saab kui esilaager undab või oleneb see masinamargist rohkem?
Mul esivedu
see laagri teema jah kuidas kunagi, ise olen ka sõitnud kunagi mõned sajad km aga siis hakkas pinda käima see undamine ja vahetasin ära. Minu arust võid sõita niikaua kuidas närvid just vastu peavad 

Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
BMW e60 530d 170kw.
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Tegelt selle laagri värgiga nii,et nn. lohisev ratas jookseb suht rutu kokku,aga mitte varem kui 5000 km.Vedava silla laager ei jookse põmst. kunagi kokku,enne lõhub midagi muud ära,aga kokku ei jooke.Ja umbes 50000km on garanteeritud,vähemalt saksa autoga.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Siin kehtibki reegel- kes tahab see teeb. Varem orgunnisin enam-jaolt mina neid, aga olen otsapidi üle lahe seega läheb keeruliseks- samas paari nädala pärast oleme tulemas siis saab vaadata miskit nt
[/quote]
Teema algataja võiks ju mingi kuupäeva välja pakkuda siis teaks rohkem aega planeerida jne
[/quote]
äkki järg nädala lõppoole... kuidas kellegile sobib...

Teema algataja võiks ju mingi kuupäeva välja pakkuda siis teaks rohkem aega planeerida jne

äkki järg nädala lõppoole... kuidas kellegile sobib...