Peale nukkvõlli anduri vahetust, mootor ei tööta enam.
Peale nukkvõlli anduri vahetust, mootor ei tööta enam.
Tere,
Nimelt selline probleem, et sai täna kella 13 ajal nukkvõlli andur ära vahetatud ja nüüd üks 30min tagasi, olin parasjagu garaažis, vahetasin pirne autol ja kui tööle panin, siis enam ei töötand, korraks võttis hääle sisse ja suri, nimelt siis sai kakutud lahti pealt küülna juhtmed ja mida imet, kõik olid paksult õli täis, aga samas õli varras ei näitand midagi, et õli oleks suure kaduga (Normis oli),
Täpsemalt sooviks siis teada, kas nukkvõlli anduri vahetusega seos võis kuidagi see õli sinna sattuda?
Masinaks: Opel Omega 2.0 100kw 16v 97"
Nimelt selline probleem, et sai täna kella 13 ajal nukkvõlli andur ära vahetatud ja nüüd üks 30min tagasi, olin parasjagu garaažis, vahetasin pirne autol ja kui tööle panin, siis enam ei töötand, korraks võttis hääle sisse ja suri, nimelt siis sai kakutud lahti pealt küülna juhtmed ja mida imet, kõik olid paksult õli täis, aga samas õli varras ei näitand midagi, et õli oleks suure kaduga (Normis oli),
Täpsemalt sooviks siis teada, kas nukkvõlli anduri vahetusega seos võis kuidagi see õli sinna sattuda?
Masinaks: Opel Omega 2.0 100kw 16v 97"
-
- Huviline
Re: Peale nukkvõlli anduri vahetust, mootor ei tööta enam.
Kui klapikambrikaane vahele tihend (purunes)ununes panna siis kindlasti võib see õli sinna sattuda
Selge tänud, ma lähen siis auto töökotta mölisema natuke meestega, et nad mu masina metsa keerasid.
Minuteada küll pole vaja klapikambri kaant nukaanduri vahetuseks eemaldada. Piisab ainult sellest plastribast (kuhu on ECOTEC peale kirjutatud) ja hammasrihma kattest.
Parandage mind kui ma eksin

-
- Huviline
Küsimus on selles, kus õli sinna sai, miks mootor ei käivitu ja miks nukaandur koos küünlajutmetega õlis hulbib?
Õli teatavasti juhib ka elektrit vist

Küsimus oli siis selline:
Miski muidugi ei välista, et kaanetihend omadega õhtal on. Samuti pole teada seda, et küünlad enne andurivahetust õlis ei ujunud
Vastus küsimusele oli selline:Nokia kirjutas: Täpsemalt sooviks siis teada, kas nukkvõlli anduri vahetusega seos võis kuidagi see õli sinna sattuda?
Minu kommentaar asjale oli selline:Omega Sport Packet kirjutas:Kui klapikambrikaane vahele tihend (purunes)ununes panna siis kindlasti võib see õli sinna sattuda
Seega nende meestega kes töökojas nukaandurit vahetasid pole ju mõtet teemal "Miks te mu küünlad õli sisse uputasite?" vaidlema minna. Võid nagu ise lõpuks häbisse jääda. Seda muidugi eeldusel, et kaant maha (millegipärast) ei krutitud.jullo kirjutas:Minuteada küll pole vaja klapikambri kaant nukaanduri vahetuseks eemaldada. Piisab ainult sellest plastribast (kuhu on ECOTEC peale kirjutatud) ja hammasrihma kattest.
Miski muidugi ei välista, et kaanetihend omadega õhtal on. Samuti pole teada seda, et küünlad enne andurivahetust õlis ei ujunud
Ise ma eriti mootorist midagi ei tea, nii et kõik variandid on oodatud, muidugi häbisse sattuda ei taha, aga tahaks enda kullakest ka korda ikka saada, üle 3 aasta juba taga sõitnud ja nüüd alles selline jama.
Enamlevinud variandid ongi juba mainitud kaanetihendi vahelt või ülevalt nt õli sissevelamisavast mööda valades.
Tee piibud ja küünlad ja nende ümbrus kõik ilusasti puhtaks ja proovi käima panna masin siis juba mõnda aega ringi sõites peaks näha olema kust kohast õli sinna lekib. Kui pealt ei tule (loe: ise ei vala) siis tuleb arvatavasti kaanetihendi vahelt kehvema variandi puhul võib ka mingi mõra kuskil olla
Tee piibud ja küünlad ja nende ümbrus kõik ilusasti puhtaks ja proovi käima panna masin siis juba mõnda aega ringi sõites peaks näha olema kust kohast õli sinna lekib. Kui pealt ei tule (loe: ise ei vala) siis tuleb arvatavasti kaanetihendi vahelt kehvema variandi puhul võib ka mingi mõra kuskil olla
-
- Huviline
Kasuta metallpindadel nitrolahustit puhastamiseks, hea tõhus aga ära üle pinguta sellega.Muidugi on olemas ka õlieemaldaja, hea asi on pidurite õli eemaldaja.
Eh, kes seda teadis, et tihend ära näiteks.Ja kui kaant maha ei võetud kus seda siis teada saigi.
Peaasi, et masin tööle saab.
Juhtub ikka
Eh, kes seda teadis, et tihend ära näiteks.Ja kui kaant maha ei võetud kus seda siis teada saigi.
Peaasi, et masin tööle saab.
Juhtub ikka
Millegipärast oli ka nii et kui ma enda masina juurde läksin üks tund aega hiljem, siis seal kus see õli valamis koht on, sealt jäi mulje et oleks nagu õli valatud sisse, et natuke värske õli seal peal.
Pidurite õli eemaldaja ? Pidurivedelik on vee baasil ja selle eemaldamiseks piisab märjast nuustikustOmega Sport Packet kirjutas:Kasuta metallpindadel nitrolahustit puhastamiseks, hea tõhus aga ära üle pinguta sellega.Muidugi on olemas ka õlieemaldaja, hea asi on pidurite õli eemaldaja.

Teema algatajale: tee kirjaklambriga diagnost ära kodus. See palju aega ei võta ja õpetus selle kohta on ka foorumis ära.
Enda autol suri näiteks vända andur ära kohe peale piduriklotside vahetust (10m sain sõita pärast

Leprechaun kirjutas:Pidurite õli eemaldaja ? Pidurivedelik on vee baasil ja selle eemaldamiseks piisab märjast nuustikustOmega Sport Packet kirjutas:Kasuta metallpindadel nitrolahustit puhastamiseks, hea tõhus aga ära üle pinguta sellega.Muidugi on olemas ka õlieemaldaja, hea asi on pidurite õli eemaldaja.
Teema algatajale: tee kirjaklambriga diagnost ära kodus. See palju aega ei võta ja õpetus selle kohta on ka foorumis ära.
Enda autol suri näiteks vända andur ära kohe peale piduriklotside vahetust (10m sain sõita pärast), täiesti seosetu asjade kokkulangemine aga vahest juhtub ka selliseid asju.
Jah, eks ta nii olegi, et kõik ei sa korras olla, mul oli auto täiesti tipp-topp antud hetkel ja siis juhtus kohe see.
-
- Huviline
Piduriõli veebaasil?
http://pood.bikepoint.ee/images/brake_cleaner.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Laialt levinud dot
http://en.wikipedia.org/wiki/Brake_fluid" onclick="window.open(this.href);return false;
See cleaner lihtsalt puhastab hästi.Mai tea, ei julgeks ise nitrolahustiga küünlajuhtmeid puhastada
Ise kasutan suvel veebaasil õli jahutussüsteemis-emulsiooni
Aga tahaks veebaasil piduriõli ka näha.Kui on saada link või õli nimetus ise.Tähh
http://pood.bikepoint.ee/images/brake_cleaner.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Laialt levinud dot
http://en.wikipedia.org/wiki/Brake_fluid" onclick="window.open(this.href);return false;
See cleaner lihtsalt puhastab hästi.Mai tea, ei julgeks ise nitrolahustiga küünlajuhtmeid puhastada
Aga tahaks veebaasil piduriõli ka näha.Kui on saada link või õli nimetus ise.Tähh
mina arvan et seal remondi töökojas anti su omega mingile praktikandile et vaheta näed andur ära, see on seal. Ja praktikant hakkas uljalt lammutama, sest ei teadnud et seda ei pea ära võtma, lõhkus tihendiära ja kellegile ei öelnud ka, ning pani nii häasti kui oskas kokku tagasi.
MInu arvates äärmiselt reaalne olukord, sest minu omega esimene remont oli ka praktikantide poolt ja ma ütlen, et mina, kui MITTE ÕPPINUD luksepaks, ei oleks ka suutnud nii pepuse oma masinat keerata....
MInu arvates äärmiselt reaalne olukord, sest minu omega esimene remont oli ka praktikantide poolt ja ma ütlen, et mina, kui MITTE ÕPPINUD luksepaks, ei oleks ka suutnud nii pepuse oma masinat keerata....
Väljendasin end enne valesti, kuid Dot 4 koostises leidub teatud kogus vett. Wikis on kirjas, et vedelikku tuleb vahetada kui vee osakaal liiga suureks muutub (glükool laguneb veeks). Dot 4 saab kätelt väga edukalt puhta veega maha pesta, see Brake Cleaner ei ole mõeldud detailide puhastamiseks pidurivedelikust vaid üldiseks pidurite puhastamiseks, et hõõrdumine ketta ja klotsi vahel suurem oleks. Selle, et seda ka muuks kasutada saab, ei vaidle ma vastuOmega Sport Packet kirjutas:Piduriõli veebaasil?
Laialt levinud dot