Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
Jürts
Omegaclub juhatus
Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
Has tänanud: 65 korda
Been tänatud: 73 korda

Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva

Postitus Postitas Jürts »

Tekkis just liikluses selline olukord,kus pidin viimasel hetkel reastuma ja muidugi ei lastud vahele.Uue LS järgi ei peagi,aga vend pidurdas,kuna ma ei jätnud talle erilist valikut :) Ei tea,kumb süüdi oleks jäänud?Sest LS kohaselt peab ju ka pikivahet hoidma ja oleks vend seda hoidnud,poleks mul ka absull mingit probleemi reastumisega tekkinud.Mulle tundub küll jube kahe otsaga asi olevat.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Armis
Klubiliige
Has tänanud: 10 korda
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas Armis »

outlaw kirjutas:Tekkis just liikluses selline olukord,kus pidin viimasel hetkel reastuma ja muidugi ei lastud vahele.Uue LS järgi ei peagi,aga vend pidurdas,kuna ma ei jätnud talle erilist valikut :) Ei tea,kumb süüdi oleks jäänud?Sest LS kohaselt peab ju ka pikivahet hoidma ja oleks vend seda hoidnud,poleks mul ka absull mingit probleemi reastumisega tekkinud.Mulle tundub küll jube kahe otsaga asi olevat.
Oleneb kuhu poole reastuda tahtsid? vasakule poole siis oleks pidanud teine sulle teed andma, sest paremal liikujal on eesõigus ja kui sa tahtsid paremale reastuda siis ei pea paremal olev auto sulle teed andma. Vähemalt nii räägitakse autokoolis praegu.
Jürts
Omegaclub juhatus

Armis kirjutas:
outlaw kirjutas:Tekkis just liikluses selline olukord,kus pidin viimasel hetkel reastuma ja muidugi ei lastud vahele.Uue LS järgi ei peagi,aga vend pidurdas,kuna ma ei jätnud talle erilist valikut :) Ei tea,kumb süüdi oleks jäänud?Sest LS kohaselt peab ju ka pikivahet hoidma ja oleks vend seda hoidnud,poleks mul ka absull mingit probleemi reastumisega tekkinud.Mulle tundub küll jube kahe otsaga asi olevat.
Oleneb kuhu poole reastuda tahtsid? vasakule poole siis oleks pidanud teine sulle teed andma, sest paremal liikujal on eesõigus ja kui sa tahtsid paremale reastuda siis ei pea paremal olev auto sulle teed andma. Vähemalt nii räägitakse autokoolis praegu.
Paremale tahtsin jah,aga oleks tema pikivahet hoidnud,oleksin vabalt reastuda saanud.Selle asemel vajutati ikka gaasi,nagu kombeks.Manöövrit alustades oleksin isegi mahtunud vahele,aga ei,anti ikka gaasi.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
ultimaco

Postitus Postitas ultimaco »

mul ka mure... nimelt ennem oli auto mul suht sabas suht p..ses kinni. siis möödus minust naastes oma ritta umbes 1m ninast ...ja hakkas lolli mängima siis möödusin autost 126km h kuna ta mul ees mängis piduri ja gaasiga suht järsuliselt... ja nii mitu korda... naastes oma ritta oli kohe 95 kmh kohe politsei sabas... ja näitas minu kiirust 127kmh ei leppinud kiirmenetlusega... seletasin talle ka loo ära ja neil ei sooja ega kylma... ei huvitanud see neid yldse. homme lähen nende peastaapi.. vaatan mis teha annab... ja kuna mul oli laps peal otsustasin ohtuse mõttes tast mööduda... teie arvamused... ei leppinud igatahes kiirmenetlusega lähen kohapeale... kas on lootust?
Jürts
Omegaclub juhatus

Oleneb komissarist.Seaduse silmis oled süüdi,aga inimlikust aspektist on patrulli vennad,nagu ikka mendi kohta öeldakse :D .Minuarust tegid õige otsuse,et kiirmenetlusega ei leppinud,ehk satub norm komissar ja pääsed puhtalt,kuigi väheusutav,aga anna teada.
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Postitus Postitas MegaHabe »

Nu nüüd teate mida tunnen :!:
Mina panen omale kirvevarre igaljuhul bussi :evil:
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
Kasutaja avatar
raudpats0
Huviline
Has tänanud: 23 korda
Been tänatud: 15 korda

Postitus Postitas raudpats0 »

mina olen paari sellise jobuga jännates ka lihtsalt bussitaskusse suitsu tegema keerand. üks debiil keeras otsa veel ringi ja tuli tagasi sõimama....
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
ultimaco

ma olen nende lollide vendade pärast kes tee peal m-i mängivad 2 korda karistada saanud omakohtu pärast
Westcoast
Huviline

Postitus Postitas Westcoast »

Kusjuures mina just mõned minutit tagasi panin ühe isiku püksi pasandama vist, sõidab ja sõidab täistuled mul pees ja otsustasin siis et panen järsku pidureid.
Naljakas oli see kui vana taga rooliga paanitsema hakkas ja vaatas kuhu keerata saab, peale seda suutis küll pikivahet hoidma hakata ja tuled samuti muutusid lähikateks üle.
Sellistele tolbajoobidele tuleks korralikult kolakat anda sõltumatta kes ta tolkan on, kusjuures tihtilugu ikka oomi vastu üritavad mingid jobud kiirendusvõistlusi teha ja nii võin julgelt öelda, et selle aasta numbri sees juba pea 10-nes kord juba kindlasti, üritad mööda sõita aga tutkit vaja gaasi ju juurde anda kuni ise lükkad gaasi julmalt juurde siis lõpuks ikka hirm tuleb vastasel nahka ja võtab tuurid maha kuid mis saaks siis kui keegi vastu tuleks mulle, käiks litakas muud s..gi.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
veiks

Postitus Postitas veiks »

Selliste "pepus" sõitvate autojuhtide jaoks peaks mingi elektroonilise tabloo välja mõtlema. Paned taga klaasi juurde ja toksid sobiva sõnumi ekraanile. Siis ei peaks ise piduri/ohu-või suunatuledega vilgutama ja tagasõitjale midagi üritama selgeks teha. :D Just nimelt selgeks teha, sest ma olen päris kindel, et väga paljud juhid ei ole kunagi aru saanud ega saa ka edaspidi aru, mis nad on/olid valesti teinud.
Pepus sõitvatele autojuhtidele soovitan lihtsalt suunda näidata, et nad sinust mööduksid ja sina kulged jällegi õnnelikuma tuleviku poole :)
Aga ausalt ütelda, lõppkokkuvõtteks tahaks liigelda võimaliku vähese närvikuluga, et sihtpunkti jõudes ei peaks jälle meenutama mingeid sündmusi. Tuleb liiklusohtlikumad situatsioonid eristada vähem tähelepanuväärsetest, sest kõigele aktiivselt (üle)reageerides me tegelikult väsitame ainult iseennast.
Maailma tervikuna muuta me ei jaksa(loomulikult näiteks kasvõi siin foorumis või mujal asjade üle arutlemine on juba märk positiivses suunas). Seega kõike mida teha suudame, on alustada iseendast jne. väikeste sammudega... :)
Liikluskultuur ei ole midagi muud erilist, kui ühiskonna terviklik käitumiskultuur.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

veiks kirjutas:Selliste "pepus" sõitvate autojuhtide jaoks peaks mingi elektroonilise tabloo välja mõtlema. Paned taga klaasi juurde ja toksid sobiva sõnumi ekraanile. Siis ei peaks ise piduri/ohu-või suunatuledega vilgutama ja tagasõitjale midagi üritama selgeks teha.

Mul juba ammu selline mõte olnud,umb.nagu Top Gear´is. :lol:
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
ultimaco

aga sellised kirjatablood on ju täitsa olemas ja isegi eestis. ainult ei mäleta kus . olen ise näinud .
Kasutaja avatar
raudpats0
Huviline
Has tänanud: 23 korda
Been tänatud: 15 korda

Postitus Postitas raudpats0 »

valitud elektroonikapoodides on müügil. ELFA , noor tehnik , oomipood tartus.

ja kui ei eksi siis nägin ka salomes sellist vidinat
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
ultimaco

muideks on keegi ameeriklastega tegelenud... pakub mulle meeletult huvi. 1958-chevy-impala vastu auto ... et kust sellist saada ja kuidas odavam oleks ... äkki on kunagi keegi tegelenud äkki teab...

ei tasu minna ikka pankrannikule... ei oli soov kellelgi sinna poole minna http://www.ohtuleht.ee/489848

muidugi yks kysimus veel. kui keeruline on 2.5 vahetada 3.0 v6 ? mõlemad siis bensukad... et palju ymber teha tuleks ? või viska lihtsalt yks yhele ymber? eks aju on kindlasti aga on miskit veel?
celerond

Postitus Postitas celerond »

Kui ma õhulugeja ära võtan mis siis juhtub ?
Vasta