K:signa eemaldamine
K:signa eemaldamine
Mure selline et signa hakkand jaurama,oleks vaja kuidagi kusagilt lahti ühendada,tean et signasid erinevaid kuid oskab keegi üldisemat nõu anda,kuidas mustaks teha...nii et ei hakkaks teisi elu tähtsaid vidinaid segama.?
Re: K:signa eemaldamine
Kui vähe kvaliteetsem siis kapotiall peaks olema üks pisikene lukumehanism väikse vätmega keeratav. sellest peaks saama välja lülitada.
Teinevarjant on see, et signal on juhtplokk ja see üldjuhul on kuskil tihti kindalaeka taga, et sellel näiteks kaitse eemaldada.
Teinevarjant on see, et signal on juhtplokk ja see üldjuhul on kuskil tihti kindalaeka taga, et sellel näiteks kaitse eemaldada.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Vat seda võttit mul ei ole et kinni keerata...ainuke asi vist ongi et pasunal juhtmed tagant,kuid sela igavene kimp neid taga,tea kas kõiki tasub lahti teha?reims86 kirjutas:Kui vähe kvaliteetsem siis kapotiall peaks olema üks pisikene lukumehanism väikse vätmega keeratav. sellest peaks saama välja lülitada.
Sisselülitatud AKUsireen (võtmega välja keeramata) peaks üürgama hakkama kui tal juhtmed läbi lõigata. Siis tuleb as see lukk lahti murda või sireen ise purustada.
Mul hakkas lõpuks signa niimoodi jamama, et hakkas lõpuks immoga kaklema ja muud ei aidanud kui signa üldse ära eemaldada.
Eemaldasin sireeni ja asi korras:Dscorprax kirjutas:Mul hakkas lõpuks signa niimoodi jamama, et hakkas lõpuks immoga kaklema ja muud ei aidanud kui signa üldse ära eemaldada.
Teema lukku.
Ei taha foorumit läbustada ning küsiks siin, et kus v6ib asuda 2.5 TD signa pasun ning kus v6iks olla signa keskplokk? Nimelt hakkab lambist karjuma proovisin ka mahu andurid ära teipida, et äkki kärbes vms
autos kuid ei olnud kedagi.
Otsisin kindalaeka alt kuid asjatult, ei leidnud sealt midagi :S
Ette tänades,
Siim
autos kuid ei olnud kedagi.
Otsisin kindalaeka alt kuid asjatult, ei leidnud sealt midagi :S
Ette tänades,
Siim