2.5 TD tühikäik ja veakood 19

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
onuveiks

2.5 TD tühikäik ja veakood 19

Postitus Postitas onuveiks »

Mõistus on täitsa otsas.
Mure järgmine.
Algas siis sedasi et ei lubanud pöördeid üle 2500, siis suretas ennast välja. Veakoodiks oli 19 - st. siis et hooratta pöörete andud. Sõitsin sedasi paar päeva. Siis läks asi hullemaks, kadus tühikäik, õigemini sureb kohe peale käivitust välja. Kui vahetult peale käivitust pöördeid anda siis jääb kusagile 1000 juurde tööle, pöörded kõiguvad kah. Veakood ikka 19. Käisin teeninduses ja lasin selle jupstüki ära vahetada. Ei midagi, ikka sama. Sai kutsutud sama mootoriga Oom sinna, sai temalt võetud pöörete andur - mulle peale, ei midagi. Minu vana ja see uus, mis sai tellitud, töötavad teisel masinal kenasti. Diagnost raiub ainult ühte veakoodi -19.

On kellelgi sellise jamaga kogemust ja oskab midagi soovitada - juhendada - aidata.

Kui peale käivitust pöördeid anda siis läheb nagu arvata võib ka mootorituli põlema.
Mõtted käivad juba seda rada et aju otsad andnud. Kas aju saab sedasi lihtsalt ära vahetada või on vaja ka immo ja jumal teab veel mis ära vahetada.
meduus
Huviline

Re: 2.5 TD tühikäik ja veakood 19

Postitus Postitas meduus »

Kontrolli juhtmed üle ennem kui hakkad aju vahetama.Kusagil võib katkestus sees olla.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.

56997null0seitse
onuveiks

Re: 2.5 TD tühikäik ja veakood 19

Postitus Postitas onuveiks »

Mitte et ma oleks neid juhtmeid lihtsalt sangutanud, ikka päris põhjalikult kontrollitud.
Vasta