Rohuna võib ju käiku ja pidurit ka kasutada.megahabe kirjutas:Väike video mis võib juhtuda turboga, see golf3 1,9 tdi mootor läks lõhkuma, õnneks vaibus ise mõne 10seki möödudes.
Ainuke rohi see vasta on kui lõikate läbi õhu lõdviku ja topite kää,kaltsu jne sinna ette, siis saate ää lämmatada mootori , muidu lõhub end täitsa ää
http://www.youtube.com/watch?v=y_VvAHCD ... ature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false;
Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Minul ehk nii ei juhtu kuna kere on suht korralik ( tsinkitud kere)AnvarV kirjutas:Ma üldjuhul vanematel autodel ainult õõtsale panengi. Ei taha väga ebameeldiva üllatuse osaliseks saada.
Mul oleks kiire küsimus. nimelt...
omega väristab rooli. mingiaeg tuleb lihtsalt vibra sisse ja rool väriseb, seega midagi esisillas ära..
aga mis see olla võiks. kuu tagasi üks rooliots ja sarniir vahetatud ja rohkem erilisti lõhtke pole tuvastanud.
kas piduriketted võivad seda teha? sest kui see vibra tuleb ja kui pidurdan siis muutub väring tunguvalt tugevamaks. ( aga seda on ka ainult üks kord, päevas üle ühe korra pole nii teinud)
omega väristab rooli. mingiaeg tuleb lihtsalt vibra sisse ja rool väriseb, seega midagi esisillas ära..
aga mis see olla võiks. kuu tagasi üks rooliots ja sarniir vahetatud ja rohkem erilisti lõhtke pole tuvastanud.
kas piduriketted võivad seda teha? sest kui see vibra tuleb ja kui pidurdan siis muutub väring tunguvalt tugevamaks. ( aga seda on ka ainult üks kord, päevas üle ühe korra pole nii teinud)
mul ka värises...vahetati mõned puksid ja stabika kondid ära
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
Puksid ei peagi olema läbi, lihtsalt tiba pehmed või nii.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Õõtsharkide pealt tõstes on oht, et libiseb ära....celerond kirjutas:Sain juba teada .. Küljepeal on plastikust "sangad" mis on ära tõmmatavad .. Sinna käib ..
Ise olen eelnevalt õõtsa pealt ...
Mina tõstan eest poolraami pealt,paksem trantsoprtööri lindi tükk vahel,siis ei lõhu mastiksit/värvi ära.
Tagaosa tõstan abiraami kinnituse kohapealt(puksi kinnitus polt) või siis tagumise õõtsa küljes olevast stabika kondi kinnituskronsast.
Hüdrauliline tungraud on,ratastega,sellel hea suur keskelt õõnes tõstekäpp.Need keeratavad mänguasjad on hädakorraks,kui teel olles ratast vahetama peaks.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Vaatasin ise ka et suht riskantne on sealt .Tim kirjutas:Õõtsharkide pealt tõstes on oht, et libiseb ära....celerond kirjutas:Sain juba teada .. Küljepeal on plastikust "sangad" mis on ära tõmmatavad .. Sinna käib ..
Ise olen eelnevalt õõtsa pealt ...
Mina tõstan eest poolraami pealt,paksem trantsoprtööri lindi tükk vahel,siis ei lõhu mastiksit/värvi ära.
Tagaosa tõstan abiraami kinnituse kohapealt(puksi kinnitus polt) või siis tagumise õõtsa küljes olevast stabika kondi kinnituskronsast.
Hüdrauliline tungraud on,ratastega,sellel hea suur keskelt õõnes tõstekäpp.Need keeratavad mänguasjad on hädakorraks,kui teel olles ratast vahetama peaks.
vähemalt nüüd teab.
-----------------
bmw originaal tung on palju kindlam selle auto tõstmiseks... kui see kökats opeli oma...
jututuba on soiku jäänud -.-
Oleks kohe nii palju küsida
Oleks kohe nii palju küsida

Miks siis laual kleepsud "vedelevad",need tuleb ikka masina peale kleepida ja siis pilti tehaAnvarV kirjutas:Sain ka oma lauale miskit põnevat....

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
yks loll kysimus kas keegi teab kus keegi myyb nymfpapagoid? nimelt kindlasti kollast... meil suri pisike sõber ära
aga poja on nyyd nii nukker koguaeg... äkki keegi teab ... olen otsinud igalt poolt aga kollast vähe... ainult paar tykki... igasugune abi teretulnud

- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 28 korda
Rakvere põhjakeskuses on mingine kallis papagei. Oli kollast värvi ja ei tea kas ta see "nümfi" oli. 
Kleepse veel autole ei pannud, läheb veel värvimisse talvel.

Kleepse veel autole ei pannud, läheb veel värvimisse talvel.

sõitsin kõik tallinna poed läbi kollast nymfi otsimas... juba loobudes mõtlesin minna mustikasse ... ja ohh imet seal samasugune nagu oleksid olnud vennad... nägu läks mul rõõmsaks kuna teadsin et pojal hea meel selle yle et linnu kodus tagasi on... aga nyyd:( poeleti taga hakkan juba ostma ja tädike ytleb et peate veel 4 päeva ootama kuna vaadatakse ega linnul miskit viga ei ole siis saate ata endale
aga ma panin ta endale kirja... lootes et saame samasugune... nymf maksab kuskil 40-80
ja anvar
10.25.2012 ootan ma uuesti su kõnet
kell 8.00 

ja anvar