TC jamab - andke hüva nõu?!
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
TC jamab - andke hüva nõu?!
Ühesõnaga kui TC ( traction controll ) on sisse lülitatud ja sõidad- annab ta teada vilkudes, et kogu aeg oleks nagu rataste libisemine.
Samas vahepeal kaob ära- olen sunnitud sõitma TC väljas ja see häirib mind. Mul üks tuttav ütles, et äkki on asi seotud ABS anduriga vms e. on roostes klemmid. Kui selline viga peaks olema siis kust ma seda otsima peab - abs andurit.
Antud hetkel ei taha minna siin Rootsis kuhugile diagnostikasse enne kui eesti jõuan, nii et ärge seda soovitage.
Ehk leian ise kuidagi selle vea ja suudan kõrvaldada. Kellel sama jama on olnud siis andke teada
Auto MV6
Tänud
Samas vahepeal kaob ära- olen sunnitud sõitma TC väljas ja see häirib mind. Mul üks tuttav ütles, et äkki on asi seotud ABS anduriga vms e. on roostes klemmid. Kui selline viga peaks olema siis kust ma seda otsima peab - abs andurit.
Antud hetkel ei taha minna siin Rootsis kuhugile diagnostikasse enne kui eesti jõuan, nii et ärge seda soovitage.
Ehk leian ise kuidagi selle vea ja suudan kõrvaldada. Kellel sama jama on olnud siis andke teada
Auto MV6
Tänud
Re: TC jamab - andke hüva nõu?!
Kas rehvid on samade andmetega?
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

- Jospa
- Klubiliige
Üks esimene rehv sai alla pandud teine kuna see läks katki e. üks on 205/65/15 ja teised kolm 195/55/15
Ja see teine rehv on ees pareml ... 205/65/15
Ja see teine rehv on ees pareml ... 205/65/15
Siis see reaalselt võibki olla veaks, kuna ABS loeb põõrlemiskiirust ja TC on selleg otseselt seotud, kuid üks ratas ju annab teistsugust infot ajule 

, Audi A4 2,5TDI 1999a,

- Jospa
- Klubiliige
No loodame, viimane asi mida ma tahaks oleks maksta mingeid ulme summasid, tänud et maha rahustasid, kusjuures TC läks lolliks peale ratta vahetust.
No täpselt ja rohkem mängib lolli suuremal kiirusel kah veel. Räägin lihtsalt isiklike kogemustepõhjal.Jospa kirjutas:No loodame, viimane asi mida ma tahaks oleks maksta mingeid ulme summasid, tänud et maha rahustasid, kusjuures TC läks lolliks peale ratta vahetust.
Viimati muutis reims86, 21 Okt 2012 16:42, muudetud 1 kord kokku.
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Seda ennegi kuulda olnud et eri suurustega rehvid sellist jama põhjustanud on.
Ja kui ongi nt.abs andur läbi/kehv ühendus,siis sel juhul abs tuli hakkab põlema.
Ja kui ongi nt.abs andur läbi/kehv ühendus,siis sel juhul abs tuli hakkab põlema.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Mul oli taga 235 55 17 ja ees 225 45 17 ja ABSi tuluke siras pidevalt ja eriti siis, kui kiirus kasvas üle 80km/h, ja põles kuni auto mootori seiskumiseni. Seega arvan, et ega sul TC ei lase normaalselt sõitu nautida.Jospa kirjutas:aga kas nii on normaalne et taga on suurema profiiliga rehvid ja ees väiksemad - et TC ei hakka enam jamama
, Audi A4 2,5TDI 1999a,