Kompuutri displey

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
vecu222

Kompuutri displey

Postitus Postitas vecu222 »

MUre siis järgmine. Spidomeetri plokis olid pooled pirnid läbi ja mõtlesin,et vahetan ära. Pudel õllet kätte ja hakkasin lahti kakkuma.kõik tipp topp,sain lahti ja vahetasin pirnid.
Aga tagasipannes ei hakanud enam see displey tööle,kus näitab temperatuuri ja raadio kanaleid. ülejäänud tuled töötavad,aga displey täiesti pime :(
Kas tuleb kuidagi restart teha,või milles viga võiks olla,kust otsida. Ühendasin ainult pistiku korraks tagant lahti.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Kompuutri displey

Postitus Postitas mardus72 »

vecu222 kirjutas:MUre siis järgmine. Spidomeetri plokis olid pooled pirnid läbi ja mõtlesin,et vahetan ära. Pudel õllet kätte ja hakkasin lahti kakkuma.kõik tipp topp,sain lahti ja vahetasin pirnid.
Aga tagasipannes ei hakanud enam see displey tööle,kus näitab temperatuuri ja raadio kanaleid. ülejäänud tuled töötavad,aga displey täiesti pime :(
Kas tuleb kuidagi restart teha,või milles viga võiks olla,kust otsida. Ühendasin ainult pistiku korraks tagant lahti.
peab ilmamingi restardita toimima hakkama,ju jäi juhe ikka lahti,või ei anna korralikult ühendust või kompu pirnid läksid äkki ka nüüd läbi,liigutades.Tuleb uuesti lahti võtta tundub.
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
vecu222

Vahetasin pirnid ära. Kahtlustasin,et on nendes viga..juhe ka nagu korralikult taga,aga ei midagi..täiesti pime displey. Kas tal kusagil kaitse on ?
Virulane

Postitus Postitas Virulane »

öelge kui lihtsalt see kollane pistik ära käib? vahatasin ka pirne, valgus oli kehv ja ei saanud mina seda pistikut sealt kätte. tuli pirnid niisama ära vahetada.
vecu222

musta klambri tömbad väikese kruvikaga ülesse ja tuleb lahti. See nagu lukustuse moodi pistiku keskel.
vecu222

Viga käes.oli kaitsme välja läbi löönud.
nerd311
Huviline

Postitus Postitas nerd311 »

vecu222 kirjutas:Viga käes.oli kaitsme välja läbi löönud.
ja kus see kaitse asuda võiks, mul ka displey pime :)
Omega FL 2,5 TD / Bmw 525 TDs
Veeanti

Postitus Postitas Veeanti »

Kysimus ka minu poolt kus see kaitse või väli asub? mul siis selline juhus et töötas nagu kulda, jätsin seisma tankimise ajaks ja peale seda käivitamist pilt must mis must :?
Vasta