Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 72 korda
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Just, kuid siit ka küsimus et kas mv6 ja 100 kw el on need kraanid samad? SEESUUR , et kuju ja on täpselt identne 

Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
- Tomzz
- Administraator
Ps! Ise küsisin, ise vastan. Autoladu.ee andmetel on need ühed ja samad. Seega see millel siis kliimapeal on ka selline jubin seal vahel.Tomzz kirjutas:Just, kuid siit ka küsimus et kas mv6 ja 100 kw el on need kraanid samad? SEESUUR , et kuju ja on täpselt identne

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
- Been tänatud: 4 korda
Tubli!!!! Võid purgist nüüd küpsist võtta!!!Tomzz kirjutas:Ps! Ise küsisin, ise vastan. Autoladu.ee andmetel on need ühed ja samad. Seega see millel siis kliimapeal on ka selline jubin seal vahel.Tomzz kirjutas:Just, kuid siit ka küsimus et kas mv6 ja 100 kw el on need kraanid samad? SEESUUR , et kuju ja on täpselt identne

- Tomzz
- Administraator

12 peva veel siis võib jälle minu oomi kahh liikumas näha 

- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 28 korda
See oli meie klubi omega onju?

http://auto.motors24.ee/vehicles/372674 ... =price.ASC" onclick="window.open(this.href);return false;
Tahaks teada kelle oma.

http://auto.motors24.ee/vehicles/372674 ... =price.ASC" onclick="window.open(this.href);return false;
Tahaks teada kelle oma.

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Äkki keegi tahab omale osta sihukest pilli.
Lisa info 55903622 või PS

Lisa info 55903622 või PS
muidugi ei tea kas õige koht... kuid kui kellelgile pakutakse 2.5V6 mootorit ja (automaat)käimakasti või diffreid äkki oleks võimalik ka mulle sellest teada anda sest nv käisid meie töömail rotid kes viisid ära mootori koos käimakastiga ja diffrid... igatahes tänud ette... muidugi võib veel päästa 1 videosalvestis aga ei tea kas seal midagi tpselt ka näha on.... juhtus siis asi reedest kuni esmaspäeva hommikuni vahemikus...
56941211
56941211
Valus loodan et rotid ikka kätte saad.ultimaco kirjutas:muidugi ei tea kas õige koht... kuid kui kellelgile pakutakse 2.5V6 mootorit ja (automaat)käimakasti või diffreid äkki oleks võimalik ka mulle sellest teada anda sest nv käisid meie töömail rotid kes viisid ära mootori koos käimakastiga ja diffrid... igatahes tänud ette... muidugi võib veel päästa 1 videosalvestis aga ei tea kas seal midagi tpselt ka näha on.... juhtus siis asi reedest kuni esmaspäeva hommikuni vahemikus...
56941211
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
No kui mõni peedu müüa pakub mulle ju siis kütan lõuga ja toon need sulle tagasi aga vaevalt
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Täna jõudsin juba Opeli, või õigemini BMW diisli peale vihastada. Olgugi et juba 4. auto selle diiselmootoriga.
Kütust oli paagis umbes 15l ja no tee mis tahad, parklas ketrad ennast haigeks ja saad 10m sõita ning sureb välja. Nii mitu korda ja kuna alles 3. päeva auto omanik, siis ega ju kõiki viperusi ei tea. Igatahes parkisin auto maja ette ära ja mõtlesin et küll homme tangin, nii vähe seda kütust ju kah ei ole. Õhtul ikka mõtlesin et lähen tangin täna ära, ei viitsi hommikul trallida. Ja no ei lähe külmast peast kah käima, suure ketramise tulemusena läks siis käima. Siis oli mul selge kah, et etteande pumba O-tihend on läbi ilmselt ja ega eelmine omanik vaikis selle ilusti maha ning näitas mulle autot 50l kütusega ja ise sain kätte umbes 35l kütusega. Sain siis kalonka alla ära ja nii kui gaasi maha lasin, suri jälle välja. Lasin siis 40l paaki, sest tean, et kui tihend on väsinud, siis alla 20l hakkab see jama pihta. Sain suure ketramise tulemusena käima, sõitsin koju ära (umbes 5km) ja maja juures käivitus juba iga mats ja ei surnud välja kah.
Vat sulle siis autoärikaid, oleks võinud ikka sellest veast mulle rääkida, see 2€ maksva O-tihendi vahetus võtab mul aega maksimum tund ja siis joon kah 2 korda kohvi selle aja jooksul. Aga ei, vaja ikka vassida. Hea et veel kuskile metsavahele ei jäänud.

Kütust oli paagis umbes 15l ja no tee mis tahad, parklas ketrad ennast haigeks ja saad 10m sõita ning sureb välja. Nii mitu korda ja kuna alles 3. päeva auto omanik, siis ega ju kõiki viperusi ei tea. Igatahes parkisin auto maja ette ära ja mõtlesin et küll homme tangin, nii vähe seda kütust ju kah ei ole. Õhtul ikka mõtlesin et lähen tangin täna ära, ei viitsi hommikul trallida. Ja no ei lähe külmast peast kah käima, suure ketramise tulemusena läks siis käima. Siis oli mul selge kah, et etteande pumba O-tihend on läbi ilmselt ja ega eelmine omanik vaikis selle ilusti maha ning näitas mulle autot 50l kütusega ja ise sain kätte umbes 35l kütusega. Sain siis kalonka alla ära ja nii kui gaasi maha lasin, suri jälle välja. Lasin siis 40l paaki, sest tean, et kui tihend on väsinud, siis alla 20l hakkab see jama pihta. Sain suure ketramise tulemusena käima, sõitsin koju ära (umbes 5km) ja maja juures käivitus juba iga mats ja ei surnud välja kah.
Vat sulle siis autoärikaid, oleks võinud ikka sellest veast mulle rääkida, see 2€ maksva O-tihendi vahetus võtab mul aega maksimum tund ja siis joon kah 2 korda kohvi selle aja jooksul. Aga ei, vaja ikka vassida. Hea et veel kuskile metsavahele ei jäänud.

Mul sama jama 2.5 diisliga...
peab ka uurima seda tihendivärki, igatahes paagi pealt see suur tihend on üldse kadunud
:
http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-OPEL ... 5892ab064c" onclick="window.open(this.href);return false;
peab ka uurima seda tihendivärki, igatahes paagi pealt see suur tihend on üldse kadunud

http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-OPEL ... 5892ab064c" onclick="window.open(this.href);return false;
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
Tavaline asi, et pool juttu jäetakse rääkimatta sest kardavad, et ei ostetagi, ise olen küll alati ära seletanud masina vead kui müünud olen ja kauplema liiga palju hakatakse siis p...se saatnud 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Just nii ongi. Aga noh, ei lase ennast asjast morjendada, täna sõitsin 240km ja ühtegi probleemi ei esinenud. Vähemalt tean, milles viga ja niikaua, kuni paagikallale jõuan, tuleb lihtsalt paagis hoida rohkem kui 20l, nii lihtne see ongi. Loodan paari nädala jooksul selle aja leida ja asja ära teha. Keegi tark ehk oskab ka öelda, kas kasutatult paisupaaki koos töötava anduriga kah leiab? Uut ei raatsi nagu osta, samas see kiri käivitusel displays on häiriv.
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
töötava anduriga paake ikka leidub siin klubisBlack66 kirjutas:Just nii ongi. Aga noh, ei lase ennast asjast morjendada, täna sõitsin 240km ja ühtegi probleemi ei esinenud. Vähemalt tean, milles viga ja niikaua, kuni paagikallale jõuan, tuleb lihtsalt paagis hoida rohkem kui 20l, nii lihtne see ongi. Loodan paari nädala jooksul selle aja leida ja asja ära teha. Keegi tark ehk oskab ka öelda, kas kasutatult paisupaaki koos töötava anduriga kah leiab? Uut ei raatsi nagu osta, samas see kiri käivitusel displays on häiriv.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851