auto keres vibra

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
hannes

auto keres vibra

Postitus Postitas hannes »

Lugu siis järgmine sõites täna linnas selle suure tuisuga jäin valgusfoori taha ja temp tõusis kuskil 92 kraadini siis läks ees 1 vent käima ja autosse tuli suht hull vibra sisse natukese aja pärast jäi järgi ja kadus ka vibra kuni uuesti mingi aja pärast ventikas tööle läks oskab äkki keegi öelda mis võib põhjuseks olla autoks v6 autom.2.5
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Re: auto keres vibra

Postitus Postitas reims86 »

Ventikal mingi laba tasakaalust ära :!:
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
hannes

aga kas see laba saab tasakaalust minna nii järsku eile ei olnud midagi aga täna hakkas pihta ja see vist kliima ventikas mis ma siit foorumist välja tuhnisin mis mul tööle hakkab siis kuigi kliima ei ole yltse sees sorry kui rumal küsimus .Kas sinna labadele võib järsku vesi sattuda mis ära jäätub siis saan kyll aru et ta tasakaalust ära
erks932

Postitus Postitas erks932 »

mul oli ventikas lahti ees.. ja siis kh tuli vibra salongi
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

See vibrab päris vihaselt.Kontrolli kindlalt üle.See laba laseb jalga võlli otsast ja keerab radika ka p-e
Kasutaja avatar
oskaja
Klubiliige
Has tänanud: 3 korda
Been tänatud: 26 korda

Postitus Postitas oskaja »

vaadates aknast õue siis võib tiivikule lund ka tuisanud olla. käima minnes tõmbas lihtsalt ühte kohta tugeva kitina kinni ja ajas vibreerima.
hannes

täpselt nii oligi pimedas ei näinud aga kudagi moodi oli jahutus ventikal poole rusika suurune jääklomp tekkinud
Vasta