2,5td soojalt tahab kaua starterit

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
arkst

Re: 2,5td soojalt tahab kaua starterit

Postitus Postitas arkst »

offkicker kirjutas:
arkst kirjutas:
Tim kirjutas:...kohe on ju suvi tulemas :wink:
Lihtsam ja edaspidises perspektiivis ka odavam on lasta see pumbavärk korda teha.
Tea kumb on odavam, kas 3 kilone või kallim pumba taastamine või lüliti, mida ka kuulujärgi taksod pidid kasutama.
millest jutt?

Ahh ära pane tähele. Lihtsalt keegi ei taha seda tööd ette võtta, et ajusse minev mootori temp signaal plokkida. Ühel lasin vaadata ning siin ka paar on väitnud, et pistikuid on rohkem kui 1 ning milline see õige - ei tea. Olen ka kuulnud seda, et sundlüliti või nupp pannakse peale, et sunniviisiliselt eelsüüteküünaldele vool peale last. Samas kui kalliks see läeb või esimene läeb. Leia mees, kes selle on nõus ette võtma.
dworkin

Postitus Postitas dworkin »

Miks kohe nii pessimistlikult? Minu diislil oli samade tunnustega ainsaks probleemiks juhtmega pihusti lekkimine. See pole ka 10 euro lugu aga pumba remondist odavam. Tuleks ikka lasta asi enne mõnel spetsialistil üle vaadata kui pimesi pumpa remontima hakata.
Poisonman
Huviline

Postitus Postitas Poisonman »

Mul oli sama jama, et soojalt tahtis kaua käijata.
Olin mures , et kas tõesti pump.
uurisin foorumist ja oli juttu süütenurga muutmisest.
Mul on see nii öelda vana tüübi pump ja seal saab kaane migit nurka( täpselt ei tea) muuta. ( 2.5 96kW)
Läksin diislivenna juurde, see mauras seal veidi ja nüüd on paugupill.
Uskumatu:)
meduus
Huviline

Postitus Postitas meduus »

See nurga keeramine on probleemi edasi lükkamine.Selle keeramisega suurendatakse pealeantava kütuse kogust.
Nii seltas üks tuttav diislitega tegelev härra.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.

56997null0seitse
-JT-

Postitus Postitas -JT- »

meduus kirjutas:See nurga keeramine on probleemi edasi lükkamine.Selle keeramisega suurendatakse pealeantava kütuse kogust.
Nii seltas üks tuttav diislitega tegelev härra.
Nii see peaks olema jah.
mariom

Postitus Postitas mariom »

mul sama jama. kas võib olla sellest et selle juhtmega pihusti juhe keerati mul sisselaske kollektori vahele ja nüüd teibitud.. ja kas seda pumpa annab ise kah timmida.. kuhu poole ma teda keerama peax ja kui palju? ma vahetasin mootorit ja enne seda ta töötas nagu paremini.. nüüd käivitamisprobleemid ja minekut pole üldse ja kaiguvahetuse ajal tahab välja kah surra ..
omega25td

Postitus Postitas omega25td »

Oli endal ka sama jama et soojast peast läks pikemalt käima aga pumba taga plokikaanel 2 andurit kõrvuti vasakpoolsel anduril pistik maha ja ongi kõik . Muudab siis nii palju et küünlad ja etteande pump sooja mootoriga ka järgi kui süüdet panna mul käib selle mitme aasta jooksul mis pistik lahti olnud koguaeg poolest pöördest auto ja veel kütuse kulu ka väiksem panen juhtme külge on 12 sajale . Aga see trikk ei aita kõigil kui pump läbi siis pole sellest tolku aga minul se andur ilmselt läbi arvavad kohalikud omega remontijad . Tasub igaljuhul proovida seda pistiku eemaldamist .
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Ei ole veel lugenud diislite teemade alt, et aju nn ecu softi vahetada või kipub pihusteid unustama ja mitte korrektselt nendega suhtlema.
Diisel peab olema paugupill -15 ja 40+ kraadi juures.Kui ei ole on viga küljes.
Vasta