Mul sama mure! läppar kukkus ja ketas seest puruks vms...kui rapudada oleks nagu mingid sodi täis! Üle 3000 pildi läinudultimaco kirjutas:kas meil siin muidu arvuti spetsialiste ka on? nimelt mul 1 kõvaketas... mis kukkus maha aga nyyd ei hakka tööle mul seal palju tähtsaid andmeid lapse pilte jne... kas keegi aitab... ennem oli väline kõvaketas... aga nyyd peale kukkumist yritan suurele arvutile kylge toppida kuid lööb midagi lyhisesse kohe...
Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Pohh see ment!! mõtle,kui mõni oleks arvanud,et nagunii kedagi pole ja oleks sulle ette sõitnud!AnvarV kirjutas:Ei, ega see kell 02.00 ei tähenda, et kedagi pole.Tomzz kirjutas:See värske lumi:D on ikka tore asiEriti kui kedagi pole ja kell on 02.00 öösel
![]()
Suvel, sõitsin Rakveres kastani puiesteel, mis on pea 1,5km pikkune sirge teelõik.
Oli nädalasisene aeg ja arvasin samuti, et kedagi ei ole. Sõit parasjagu viis kodupoole ja tahtsin kiirelt koju jõuda.
Puiestee lõpus oli kellal 140km per h ja mis seal kastani puiestee lõpus küll seisis?![]()
Härra politseinik oli oma auto kõrval, radar pihus.
Siis oli mul küll suu ammuli ja ahhetasin ja ohhetasin. Dafak kell 2 öösel, nädalasees peaks politseinik radariga väljas passima.![]()
![]()
![]()
Aga, omega A manuali, eesti või inglisekeelset otsin siiani!
- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 29 korda
Kõik andmed on kättesaadavad, kuid sellejaoks on vaja proge, ning arvutit milles on ainult kõvaketas, emaplaat ning toitekas.ultimaco kirjutas:kas meil siin muidu arvuti spetsialiste ka on? nimelt mul 1 kõvaketas... mis kukkus maha aga nyyd ei hakka tööle mul seal palju tähtsaid andmeid lapse pilte jne... kas keegi aitab... ennem oli väline kõvaketas... aga nyyd peale kukkumist yritan suurele arvutile kylge toppida kuid lööb midagi lyhisesse kohe...
bad-sectorid on lihtsalt segamini läinud, ja ketas ei saa aru mis tegema peab.
Aitaks meelsasti, aga asun rakveres.
Jah, iial ei tea.risto kirjutas:Pohh see ment!! mõtle,kui mõni oleks arvanud,et nagunii kedagi pole ja oleks sulle ette sõitnud!
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
ultimaco kirjutas:kas meil siin muidu arvuti spetsialiste ka on? nimelt mul 1 kõvaketas... mis kukkus maha aga nyyd ei hakka tööle mul seal palju tähtsaid andmeid lapse pilte jne... kas keegi aitab... ennem oli väline kõvaketas... aga nyyd peale kukkumist yritan suurele arvutile kylge toppida kuid lööb midagi lyhisesse kohe...
selliste ketaste taastamine on mõttetu ... aga andmete kättesaamine on võimalik kui on olemas mees kes tõstab andmekandja e. magnetketta töötavasse kesta ja siis päästab andmed. tavaliselt on kukkumise peale magnetpead kohtunud ja neid enam elusalt lahti ei saa. hinnaklass 100+ euri odavamad oskajad mehed sõbra poolest. firmades mingisugune 10 euri gigabaidi eest. hinnad varieeruvad muidugi firma kaupa ka.
PS. välisel kettal lõhub tavaliselt boxi elektroonika-kaasates kõvaketta mälukivi.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
- wautzer
- Üldmoderaator
- Auto: Opel Omega FL
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 4 korda
Küll mina juba tean! Peab käega katsuma tulema!ketas007 kirjutas:David ketas is back
![]()
saavad aru need kes teavad![]()
![]()
![]()
Chip Tuning DPF/EGR OFF 58576668Tallinn
katsuda ei tohi ainult silmadega vaadatakse. 
omega caravan MV6 97a 3.0l 155kw
- wautzer
- Üldmoderaator
Ma hakkan c.a 30-40min pärst sinupoole liikuma! Tulen katsun siis silmadegaketas007 kirjutas:katsuda ei tohi ainult silmadega vaadatakse.
Ok sobib, sa katsu ikka enne pimedat jõuda. 
omega caravan MV6 97a 3.0l 155kw
- wautzer
- Üldmoderaator
Üritan!ketas007 kirjutas:Ok sobib, sa katsu ikka enne pimedat jõuda.
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 76 korda
Õues ju ilmselge küljetamise ilm ! 
Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
-
ultimaco
kas kellelgi tallinnas head kohta oleks kus mootorit saaks vahetada??? ise olen täielik abikäsi... äkki kellegil on võimalus selle teostamiseks? ja normaalse raha eest? pms on 1 päeva töö... hommikust õhtuni... aga endal kahjuks tõstukeid ja värki pole siiamaani ise hakkama saanud niisama... aga nyyd oleks tarvis.. mul 7 päeva veel siis olen oma omegaga liikvel jälle .... aga ainult keegi aitaks 
mis mootorit sa vahetada tahad?ultimaco kirjutas:kas kellelgi tallinnas head kohta oleks kus mootorit saaks vahetada??? ise olen täielik abikäsi... äkki kellegil on võimalus selle teostamiseks? ja normaalse raha eest? pms on 1 päeva töö... hommikust õhtuni... aga endal kahjuks tõstukeid ja värki pole siiamaani ise hakkama saanud niisama... aga nyyd oleks tarvis.. mul 7 päeva veel siis olen oma omegaga liikvel jälle .... aga ainult keegi aitaks
Näita mulle enne kui ostad, ega see Raplast pole ? Nende ostmisega võid ka paraja portsu otsa sattuda. Seega pane mulle PM mõni pilt ja jutt.AnvarV kirjutas:Mõtlen ja mõtlen, kas osta senator B või ei.
Kas see lingilt ???
http://auto.motors24.ee/vehicles/376944 ... &sort=paid
Terv,
Oll