K: katt umbes ?
K: katt umbes ?
Selline jama siis et olen täheldanud oma 2.0 100kw masinal et pöörded tõusevad ja langevad kuidagi uimaselt, sõbral sama mootoriga omega, ilma kati ja egr-ta ja kõib vägagi kiiresti pöördesse ja langevad suht kiirelt ka uuesti alla. Eile sai võrreldud minu masinal kuidagi suht uimaselt tõusevad ja langevad kui tuuritada, tekkis siis mõte et kas asi võib olla umbes katis ? muidugi lambda on ka hakanud kergelt segast panema (veakood 38) kuid see uimasus oli juba ennem seda, kuidas saab teada kas umbes või mitte ? Või on asi lihtsalt selles et sõbra pillil puuduvad kat ja egr ja et nendega peavadki pöörded uimasemad olema ? Mida ma muidugi uskuda ei taha.
Re: K: katt umbes ?
Kui katt umbes siis küttekulu kõrge ja masinal suured probleemid kiirendusega.
Tee mootori diagnostika ära, siis saab edasi mõelda.
//Olzz
Tee mootori diagnostika ära, siis saab edasi mõelda.
//Olzz
kodukootud diagnoos tehtud ainuke veakood mida viskab on 38 ... lambda pistikut puhastanud korduvalt ja kontrollinud kas juhtmed terved jne aga ikka 38 muid veakoode pole ... gaasi reageerimine on koguaeg suht uimane pole täheldanud et vahepeal oleks parem või halvem
-
- Huviline
Võib küll olla umbes aga mis selle põhjus võib olla.
Pead meenutama mida teinud oled.
Pead meenutama mida teinud oled.
.. kunagi kui we omasin A omegat suri se teel Tallinna ültse ära.. esimesena kahtlustasin muidugi bensiinipumpa aga kui sis asjale loominguliselt läheneda sai, sis ilmnes, et kat oli pütis suht pudruks muutunud.. kusjuures mootor tänu sellele pudrule seal, ei käiwitunud ültsegi..
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa! -Al Bundy - Ameerika perepea.