K: Õhu puhumine salongi.
K: Õhu puhumine salongi.
Mul on mure. Tegemist 98a. 2.5 V6 saloon omegaga(kliimaautomaatik). Mure on siis selline, et vahetasin kliima konsooli taga olevad pirnid ära(kõik 5) ja peale seda avastasin, et salongi ei puhu enam õhku. See viga võis olla ka ennem kuna enamus ajast sõidab selle autoga mu naine ja tema ei ole midagi aru saanud ja ega ta asjast midagi eriti ei jaga ka. Ükskõik kui kiiresti puhuri puhkuma panen(astmed 1-9) ei tule ikka midagi, natuke immitseb sooja õhku. keskelt ja paremalt peaaegu et mitte midagi, juhipoolt natukene ja akna peale ka natukene (olenemata kiirusest). Aga taga keskelt puhub korralikult vastavalt kiirusele. Ja ei mõju ka see kui muudan õhuvoolu suunda(jalgadele, akendele vms). Ventika puhumist on kuulda kuid salongi midagi ei tule välja arvatud tagumistele inimestele. Milles võib viga olla, oskab äkki keegi kommenteerida, asjaga suht kiire.
Ette tänades,
Raivo.
Ette tänades,
Raivo.
-
- Huviline
- Been tänatud: 2 korda
Re: K: Õhu puhumine salongi.
sorry,et su teemad rikun,aga mu oomil sama jama.vahetasin siin nädal aega tagasi salongi radikat ja peale seda puhub ikka poole kehvemalt sooja.kas võib olla jama sellest trossis mis seal radika lähedalt ülesse jookseb.
Võta konsool uuesti lahti. Kas on jäänud kollane pistik lahti või mõni voolik kehvasti.
Võtan uuesti lahti ja kontrollin üle. Kuid millist voolikut kontrollida, konsooli tagant ju voolikutele eriti ligi ei pääse.o:mega kirjutas:Võta konsool uuesti lahti. Kas on jäänud kollane pistik lahti või mõni voolik kehvasti.
Kui tagaistmetele õhku puhub ja ette ei puhu,kahtlustaksin mingi vaakumvooliku-või pstiku ühenduse jama.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Aitäh nõuande eest, nädalavahetusel võtan uuesti lahti ja vaatan pistikud üle. Aga kuidas ma vaakumvoolikuid peaksin kontrollima?Tim kirjutas:Kui tagaistmetele õhku puhub ja ette ei puhu,kahtlustaksin mingi vaakumvooliku-või pstiku ühenduse jama.
Lugupidamisega,
Raivo.
Probleem lahendatud, puhur hakkas justkui võluväel tööle ja kõik töötab nii nagu peab.
Siiski tänud nõuandjatele.
Siiski tänud nõuandjatele.
Nii,mure õhu puhumisega jõudnud ka minu oom salongi! Nimelt ei toimi jalgadele/klaasile/näkku õhu regl.nupp ja samuti õhu siseringluse oma!
Kellelgi aimu mida võiks esimesena vaadata?
Tänud ette juba vastamast!

Tänud ette juba vastamast!

Selle loetelu põhjal oletan,et on üldsegi vaakumi puudus.Kui mootori seisma jätad(ka raadio),kas siis on kuulda mõned sek.peale mootori seiskamist armatuuri all vaakum klapi/klappide/vaakumreservuaari membraani iseloomulikku raginat/susinat?Omega 978 kirjutas:Nimelt ei toimi jalgadele/klaasile/näkku õhu regl.nupp ja samuti õhu siseringluse oma!
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Probleemi lahendus ammu käes,viga oli siis selles et üks vaakumi peenike plastiktoru(salongifiltri juures)oli vaakumreservuaari küljest lahti tulnud ning see pärast midagi ei toiminudki!