Sa oled küll vist väga noor kutt,kui sa seda kaubalifti ei tea,nimelt see Meelis Viise 4,0 irmscher mootoriga peletis,mille alistamiseks läks isegi vägistaja Eero Pesuri M3-l mitu aastat.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Ja suhteliselt kena A
Oleks üleliigset raha praegu siis tooks ta kohe kasvõi ära http://www.auto24.ee/used/1244352" onclick="window.open(this.href);return false;
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Sa oled küll vist väga noor kutt,kui sa seda kaubalifti ei tea,nimelt see Meelis Viise 4,0 irmscher mootoriga peletis,mille alistamiseks läks isegi vägistaja Eero Pesuri M3-l mitu aastat.
kas kaubalifti lõpp ei kulgenud mitte selliselt et käänas kere kõveraks??
ja vot ei mäleta kas transam sai tast jagu või mitte
Westcoast kirjutas:Ära retsitud aga noh siiski omega..
Isegi neid kuulsuseid Kiltsil kaemas käinud.Vana "analoog fotokaga"tehtud pildidki kuskil alles kui kaubalift burn out´i võitis ja velgede peal edasi laskis.Sel ajal oli juba küllaltki arvestatav fännklubi kaubaliftil,fännid käisid ringi voodilinadest lipud tehtud ja puha
Ega see Pesuri bemm kah vägapalju kehvem polnud.
Westcoast kirjutas:Ära retsitud aga noh siiski omega..
Isegi neid kuulsuseid Kiltsil kaemas käinud.Vana "analoog fotokaga"tehtud pildidki kuskil alles kui kaubalift burn out´i võitis ja velgede peal edasi laskis.Sel ajal oli juba küllaltki arvestatav fännklubi kaubaliftil,fännid käisid ringi voodilinadest lipud tehtud ja puha
Ega see Pesuri bemm kah vägapalju kehvem polnud.
Me siis ootame su skännitud pilte. Hea oleks nostalgitseda.
Midagi leidsin ja üritasin pildid digitaliseerida.Ehk on enam-vähem arusaadav.
Siin üks senator tossutab,pärast sõidab ühe velje peal platsilt ära.
Ja siin siis kuulus kaubalift,rohkem pilte ei leidnud.Ainult tagarehv ja eemalt tehtud suitsupilv(tol ajal ei olnud minu vene fotokal head objektiivi kahjuks)
pildil on ilusti näha kuidas tal kere ära väänand juba on.suhteliselt kiirelt peale seda kadusid tal masinalt ka klaasid ja tekkis turvapuur. ja oli vist veel turbotatud reaskuuene 24 klappi mootor sel ajal.
kuigi päris kindel ma mootori kohapealt pole.
kurja kes on Maakas01 ???? google - youtube? ma juba mitu päeva mõelnud et mis jama see on et ma mingeid imelikke videosid vaadanud kuigi neid vidoid mida vaadanud olen ei ole... miskipärast olin ma sees maakas01 kontoga oomiklubist ausad kysimused ja vastused... ????
Rehvipõletamis võistlustel käis Mell oma igapäeva sõidukiga,mis oli tal ühtlasi ka nö.servicecar Selle pagassis oli alati mitu tagavara diffrit kaubalifti jaoks ja sama omenaatori järel vedas jäigaga kaubalifti üritustele Vot oli mees! Tal pold probla ajasõitude ja finaali vahel differ ära vahetada.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.