Kaitsmed mootoriruumis.

Elektroonika jamab - anna teada
Vasta
Andre2012

Kaitsmed mootoriruumis.

Postitus Postitas Andre2012 »

Tere, foorumlased!

Kuna otsinguga adekvaatset tulemust ei saanud, siis teen uue postituse. Ehk saab keegi kirja panna või suunata vastust andvale leheküljele, millist ülesannet miski viiest kaitsmest täidab.

Masin ikka Omega 2.5TD, 96kW, 1996a.

Pilt
(Pildile klikkides avaneb see eraldi lehel ning kui uuesti klikkida, siis näeb paremini märgitud numbreid ka :D )
Tim
Huviline

Re: Kaitsmed mootoriruumis.

Postitus Postitas Tim »

Abiks autodata,mina tegin seal oleva info abil ka vastava teema.
Nr.4 kaitse(bens,mootor) on tulede pesuri relee kaitse,usun et ka diislil sama asi.

Ehk on abiks,6 postitus.
forum/viewtopic.php?f=33&t=512" onclick="window.open(this.href);return false;
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Andre2012

Tänud, Tim! Päris üks-ühele seda autodata asja ma vist võtta ei saa, sest paigutus veidi erinev, releesid rohkem ning mul puuduvad tulede pesurid, aga mingil määral abiks ikka :)
ultimaco

Postitus Postitas ultimaco »

tekib kysimus milles mure :D
Andre2012

Ega otseselt muret nagu polegi. Lihtsalt see, et mul on (minu pildil nummerdatud) kolmas, neljas ja viies kaitse vahepeal läbi läinud (mitte korraga) - olen ükshaaval avastanud ning välja vahetanud - neljas vist isegi kahel korral, kuid mitte kordagi ei ole ma täheldanud auto käitumises mingit erinevust. Teoreetiliselt peavad need mingit ülesannet justkui täitma, sest kui vool läbi ei läheks, ei juhtuks ka kaitsmetega midagi. Kaks kaitset viiest peaks vist olema ventikate omad - viimased muidugi talvel üldjuhul tööle ei hakka, kuid suvel töötasid peale igat masina seisma jätmist - seega kui need peaks talvel läbi minema, siis probleeme vast ei olekski enne suve. Tahakski teada, milline kaitse, millist ülesannet täidab? Kui keegi saaks 100% kindlat infot jagada, oleks väga tore :)
Andre2012

Ehk siis ootan ikka veel teadjate (kui neid on) vastuseid kaitsmete ülesannete kohta..
Andre2012

Täna siis avastasin, et number 5 kaitse (30A) oli vahepeal otsad andnud....mingit käitumise muutust seejuures ei täheldanud...

Keegi?
Vasta