Amordistend, TÜV!

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
olzz
Huviline

Amordistend, TÜV!

Postitus Postitas olzz »

Autol hakkab ette tulema maagiline 250 000 ja Omega(2001, 2,2 bensiin, sedaan) vedrustus näitab väsimise märke.

Kellelgi on kogemusi, kas TÜV tehtav amordistesti tulemusi saab usaldada? Mida silmas pidada kui sinna minna?
Endal sugulane käis TÜV punktis just vahetatud Sachsi uute amortidega ja tulemuseks 70%....

Plaanis oleks võtta aluseks TÜV raport ja hakta samm-sammult välja vahetama vedrustust(amordid, tagavedrud ja esimese õõtsa puksid).
Omega Sport Packet
Huviline

Re: Amordistend, TÜV!

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Pane paari kaupa, vedru amort, laager(üleval), puks üles alla suht kallis lõbu.

Ma panin terve ringi nii.
petzp
Huviline

Postitus Postitas petzp »

Minul on selline tunne, et tagumikutunde järgi on amort ammu enne läbi kui amordistend numbrina seda väljendab. Olen käinud mitmeid aastaid enne ülevaatust huvi pärast töö juures amordistendist läbi (ka täiesti kulunud amortidega), kuid stendis on alati kõik enam-vähem OK olnud. Kui stend kulunud amorti näitama hakkab, peaks amort ilmselt päris "jalgrattapump" olema. Ülevaatusel ei ole minuarust amorte vähemalt minu autol kunagi kontrollitud.
Veeanti

Postitus Postitas Veeanti »

mulle tehti see väga lihtsalt selgeks kuidas see toimib, et saada mingigi normaalne tulem sealt testis peab enne mõõtma rehvi rõhud kalibreeritud manomeetriga. Rõhk peab olema see mis on andnud auto tootja. Kui rehvis vähem rõhku siis näitab ka suht pees amordi OK. ja ka vastupidi kui liiga suur rõhk näitab ka korras amordi peetis olevad.
Võta näiteks korvpall ja lase see pehmeks, ei põrka kohe kuidagi, aga mida rohkem sisse õhku surud seda paremini põrkab ja täpselt samamoodi ka see amordi test ju:D 8)
Kasutaja avatar
NoKia
Klubiliige
Has tänanud: 1 kord
Been tänatud: 7 korda

Postitus Postitas NoKia »

On olnud kogemus kus ca 6+ aastat vanad orignaalid on parema tulemuse saanud kui poeuued monroed.
Natuke sportlik kraam neile ka ei meeldi. Koni kollasega tuli ka kesine tulemus aastaid tagasi, kuid siiamaani toimetavad eeskujulikult.
Nagu eelpool kõneleja mainis, siis see amordistend on paras jama.
Omega B c20let AcMile 2012- 244km/h
Omega B 3.0v6Turbo 477hp; 1mile 256km/h
Omega B m50b25tuT OMC 2 2015 279km/h
Omega B m50b20tuT OMC 2021 290km/h
svenN

Postitus Postitas svenN »

olen ka liigelnud oma 10 a juba ja mitte kordagi pole amordi teste tehtud TÜV.
meduus
Huviline

Postitus Postitas meduus »

Amordi pingid on aint nende müügiks tehtud.
Tuttav sai 2 kuud sõitnud audi amordid uute vastu vahetatud tänu kampaaniale.
Stend väitis et amordid läbi,küsis siis paberid ja läks letti nendega.
Seal ööää ja vahetati uuesti.Stendi läks uudishimust kuna see oli tasuta :mrgreen:(stendi ja vahetust korraldas sama firma tallinnas hullari lähistel :lol:
Seega kui amort sinu sõidustiili kannatab ja liialt ei õõtsu saada kukele need stendid ja käi seal kus ei norita.
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.

56997null0seitse
Vasta