ABS´i tuli omegaB 97a 2,0 100kw
ABS´i tuli omegaB 97a 2,0 100kw
Tere
Sai loetud kõik abs´iga seonduv läbi siin kuid paraku enda küsimusele lahendust ei leidnud.
Nimelt jama selles, et abs tuli ei lähe üldse põlema, samas ta toimib. Puhastatud said tagumised andurid. Armatuuris pirn väljavahetatud kuid ei midagi. Kas ta üldse peab süttima kui auto käivitada? Kust otsida viga?
Sai loetud kõik abs´iga seonduv läbi siin kuid paraku enda küsimusele lahendust ei leidnud.
Nimelt jama selles, et abs tuli ei lähe üldse põlema, samas ta toimib. Puhastatud said tagumised andurid. Armatuuris pirn väljavahetatud kuid ei midagi. Kas ta üldse peab süttima kui auto käivitada? Kust otsida viga?
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
Re: ABS´i tuli omegaB 97a 2,0 100kw
see tuli ei pea ültse süttima kui süsteem korras.süttib ta siis kui süsteem ise hoolet tahab või kui on tehase poolt kärujuhtmestiku komplekt küljes.Janek01 kirjutas:Tere
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2004 2,5 128kw nelik SUV
Tegelikult peab tuli ikka süüte sissekeerates süttima ja siis paari sek. pärast kustuma.
Iseenesest kui abs toimib ja spidoka seier kiirust näitab aga märgutuli armatuuris ei põle-mina probleemi ei näe.Miks see niimoodi on...vb on märgutule juhtmestikus katkestus vms.iganes.Ehk on diagnostikast abi.
Iseenesest kui abs toimib ja spidoka seier kiirust näitab aga märgutuli armatuuris ei põle-mina probleemi ei näe.Miks see niimoodi on...vb on märgutule juhtmestikus katkestus vms.iganes.Ehk on diagnostikast abi.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Tim kirjutas:Tegelikult peab tuli ikka süüte sissekeerates süttima ja siis paari sek. pärast kustuma.
Jama just ÜV tekkisgi, et see pidi olema (ohtlik viga) Eks ma homme üritan uuesti seda ÜV teha ning ehk nüüd on mõistlikum tegelane seal vaatmas, kes ei arva, et igasugused tuled, mis ei tööta tuleb kohe ohtlikuks märkida:)
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
võta üks absu anduritest lahti ja vaata kas tuli süttib või mitte. absu tule mittesüttimise tüüpviga on absu aju juhtmestikus . juhtmed murduvad vibraga ära. korralikum diagnostiaparaat näitab ka ära kus kohapeal või mis ahelas katke võib olla.Janek01 kirjutas:Tim kirjutas:Tegelikult peab tuli ikka süüte sissekeerates süttima ja siis paari sek. pärast kustuma.
Jama just ÜV tekkisgi, et see pidi olema (ohtlik viga) Eks ma homme üritan uuesti seda ÜV teha ning ehk nüüd on mõistlikum tegelane seal vaatmas, kes ei arva, et igasugused tuled, mis ei tööta tuleb kohe ohtlikuks märkida:)
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2004 2,5 128kw nelik SUV
2004 2,5 128kw nelik SUV
Re: ABS´i tuli omegaB 97a 2,0 100kw LUKKU
Minu probleem lahenes hoopis Wiking Motorsis, kus sai selgeks see, et antud autole pole paigaltatud abs´i ajugi seda siis tehase poolt. Kuigi imelik see natuke tundub, aga probleem see lahendatud.
Imelik et nii uuele masinale pole abs´i juhtaju pandud
Ja nagu aru sain,siis abs pidurid kui sellised masinal toimivad?

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Ei ole just sellise sõidustiiliga, et pidur peaks kiirest põhja minema, siis võis see tunne tekkida 1 korral kui oli vaja äkk piduri vajutus teha kuid seda killustikuga kaetud jäisel teel ning ehk siis andis selle tunde just teeolud. Aga nüüd seda kontrollitud sai, siis ega seal jalaall enam pedaal ei värise.Tim kirjutas:Imelik et nii uuele masinale pole abs´i juhtaju pandud![]()
Hetkel olnud selle margi omanik vaid paar kuud ja peavalu rohkem kui rubla eest:)