K: Siemens Lambda 2.2 106kW

Kaasa arvatud kütusekulu ja muu tehniline jutt
Vasta
botja

K: Siemens Lambda 2.2 106kW

Postitus Postitas botja »

Omega 2.2 106kW Caravan 2000a

autol hetkel ei ole jõudu, sõidab nagu tal on 74kW mitte 106.....

Diagnostika näitas et Lambda ei eksisteeri..........

Originaal Lambda on Siemensi oma-ja nagu mu remondimees räägib-selle asemel ei tohi Boschi panna...

asendust hetkel ei saa leida, pakkutakse ainult oiginaal lamdat hinnaga üle 200euri.....Auto on vana ja ei tahaks sellist suurt investeeringut teha...

Kas oli kellegil sama lugu lambdaga ja kes kuidas lahendas?
Tim
Huviline

Re: K: Siemens Lambda 2.2 106kW

Postitus Postitas Tim »

botja kirjutas:Diagnostika näitas et Lambda ei eksisteeri...
Kumb andur,esimene või tagumine?
botja kirjutas:Originaal Lambda on Siemensi oma-ja nagu mu remondimees räägib-selle asemel ei tohi Boschi panna...
Jutt siis universaalsest bosch'i andurist?Need universaalseid ei pruugi juhtaju omaks võtta jahh.

Aga proovi kasutatud töökorras originaal lambdaandurit.

Kudas on lood bensiini kuluga?Mul muidu sama mootor ja bens.kulu kuidagi suur(hommikul nt. on hull bens.läbu külmkäivitusel),vahetatud on kindla veaga olnud õhukulumõõtur...aga kahtlustan ka vigast 1.lambdat.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
botja

Postitus Postitas botja »

ikka esimene.....Asi on selles, et varuosakeskuse kaudu saatsin soovtituse et tahan kasutatud lamdat leida, aga üksgi romula ei vastanud.....

Autol ei ole võimsust...Paned käima külma mootoriga-siis mootor töötab ebastabiilselt,pöörded hüppavad selle hetkeni (2-3minutit)kui hakkab võti põlema paneelis ....Väga harva aga auto sõidab täisvõimsusega,kui 106kw töötavad-siis auto lendab nagu kotkas!

Kütusekulu on 11-12 liitrit linnas...aga mul on gaasiseade autol..võtab 14liitrit gaasi linnas.....

Eelviimane diagnostika näitas ka seda et EGR ei tööta ja esilambda, siis neid vigu kustuti...ja kuu aega pärast nöitas inult Lamdat....Kuidas ma tunnen muidu et EGR ei tööta-millised sümptomid`?

ülejaanud mure mis jäi lahendamata on: 2 korda vahetatud klapikambrikaane tihend, aga ikkagi mõni aega pärast õli on sees.....Soovitati leida klapikambrit(et ei ole enam sirge), aga samas keegi ei müü romulatest eraldi(kõik soovovad terve mootori maha müüa vist)

ja teine mure on see et auto võtab õli 1liiter 900-1000km peale....Usun et siin tuleb kapremont teha-aga kahjuks et auto väärtus on selline juba et ei ole mõtet nii suure investeeringu teha...
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Kui õlilekked mootoril on siis õli kulubki...korralik tihend tuleb panna!Ja kui kaan juba kõver,siis katsu ikka asjalikum kaan leida,pm.peaks ka sobima ka 100kw oma.
Foorumis keegi kirjutas et lõikas keskel oleva vaheseina(küünlaavade kohapealt)läbi+uus tihend ja mure murtud.

Samas,mina vahetasin just hiljuti klapisääre tihendid ära,hommikusel külmkäivitusel on nüüdseks ainult bens.läbu,ennem oli ka kerget õlikärsakat tunda.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Mis asjast saanud on?

Oleks endalgi seda 1.lambdaandurit vaja.
Viimati muutis Tim, 10 Sept 2013 06:31, muudetud 2 korda kokku.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
kelme

Postitus Postitas kelme »

on üks siemens täitsa olemas kui huvi.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Tim kirjutas:Mis asjast saanud on?

Oleks endalgi seda 1.lambdaandurit vaja.
Ehh...mul juba see teema ununenud,lambda juba olemas.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
kaksviis

Postitus Postitas kaksviis »

Kas lamda alles?
Vasta