Kas on võimalik programmeerida teise omega keskluku pult kadunud puldiga masinale?
Kui jah siis kuidas?
Tänud ette.
Keskluk ...
Re: Keskluk ...
Veendu, et patarei on korras, lülita süüde sisse ning hoia "kinni" või "lahti" nuppu all oma 3-4 sek. Kesklukk õpib niiviisi puldi ära. Immo kivi kohta see nipp ei kehti.
Proovisin ära. Minul nii igatahes ei toiminud see.
Kas see on siis tõesti nii lihtne. Nii võib keegi autokõrval ka puldi aktiveerida ju.
Kas see on siis tõesti nii lihtne. Nii võib keegi autokõrval ka puldi aktiveerida ju.
-
- Huviline
- Auto: E39 530D
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 6 korda
Võti süütelukku, II asend ja hoiad nuppu all. kinni-lahti- ei mäleta kumb, aga proovi 
Peaks toimima, seda aeg-ajalt erinevatel autodel vaja teha olnud- ostuhetkel on alati puldi patarei tühi olnud
Auto kõrvalt päris ei aktiveeri ikka

Uue puldi kohta olen kuulnud, et kui ole täpselt sama mootoriga isendilt pärit, ei pruugi nii lihtsalt omaks võtta. Mine tea, kas tõsi või mitte, ise ei ole proovinud.

Peaks toimima, seda aeg-ajalt erinevatel autodel vaja teha olnud- ostuhetkel on alati puldi patarei tühi olnud

Auto kõrvalt päris ei aktiveeri ikka

Uue puldi kohta olen kuulnud, et kui ole täpselt sama mootoriga isendilt pärit, ei pruugi nii lihtsalt omaks võtta. Mine tea, kas tõsi või mitte, ise ei ole proovinud.
Mul juba sünnist saati bemmi süda sees...
- Anz69
- Huviline
- Has tänanud: 36 korda
- Been tänatud: 25 korda
kui teise auto pult, sis ikka arvutit vaja minumeelest:)
progemist vaja, immoga jh veel keerulisem:Daga võimalik teha:)
progemist vaja, immoga jh veel keerulisem:Daga võimalik teha:)
Vectra GTS 2.0T 2004' [131AVS]
Omega 3.2 vagun 2001' [498THS]
Diisliga köetakse maja ning küntakse põldu, bensiiniga sõidavad autod
Omega 3.2 vagun 2001' [498THS]
Diisliga köetakse maja ning küntakse põldu, bensiiniga sõidavad autod