omega b 2.0 dti probleem käivitusega
-
- Huviline
omega b 2.0 dti probleem käivitusega
Tere, mul selline tüütuks muutunud mure et kui hommikul autot käivitama lähen siis pean 20 secundit ketrama enne kui käima läheb, kyte nagu maha vajunud, kui paagis kütet vähe siis vahest peale järsku kiirendust sureb välja ja siis peab jälle kõvasti starterile valu andma, ma olen ära võtnud kõik kiirliited kütusetoru vahelt ja pannud filtrist paagini välja uue kytuse vooliku aga ikka jamab, paagis sellel autol pumpa ei peagi olema?, (1999 aasta 2,0 74 kw omega). täitsa suur mure sest yhe korra on juba starter vahetatud. kas oskab äkki keegi siin aidata?
ette tänades Ranno
ette tänades Ranno
Re: omega b 2.0 dti probleem käivitusega
Sellel mootoril paagis pumpa pole jah.
forum/viewtopic.php?f=34&t=9017" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul on pihusti tihendite vahetamise juhend ka kuskil. Ülevoolu voolikud ka vahetatud..?
forum/viewtopic.php?f=34&t=9017" onclick="window.open(this.href);return false;
Mul on pihusti tihendite vahetamise juhend ka kuskil. Ülevoolu voolikud ka vahetatud..?
-
- Huviline
no siis see välistatud vähemalt et pumba viga, täna hommikul oli mul 50 liitrit kytet paagis ja läks paugust käima, aga nyyd ei teagi kas sellest et rohkem kytet sees või sellest et vahetasin eile kyttevooliku ära, kuigi eile peale kytusetoru vahetust käisin 5 km kaugusel tanklas ja siis peale seda läks ikka halvasti käima, kas võis veel peale 5 km sõitu õhk sees olla?
vaatasin neid ylevoolutorusid, yks oli märg, vahetan need ka ära. aga kas mõjub see kas paagis on rohkem kytust või vähem?
vaatasin neid ylevoolutorusid, yks oli märg, vahetan need ka ära. aga kas mõjub see kas paagis on rohkem kytust või vähem?
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
märg ülevoolutoru laseb õhu vahele kui mootor ei tööta. vaheta ülevoolutorud ja pane tagasivooluklapp vahele.teoorias peaksid saama panna paaki ka etteandepumba.punaneomegaA kirjutas:no siis see välistatud vähemalt et pumba viga, täna hommikul oli mul 50 liitrit kytet paagis ja läks paugust käima, aga nyyd ei teagi kas sellest et rohkem kytet sees või sellest et vahetasin eile kyttevooliku ära, kuigi eile peale kytusetoru vahetust käisin 5 km kaugusel tanklas ja siis peale seda läks ikka halvasti käima, kas võis veel peale 5 km sõitu õhk sees olla?
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
-
- Huviline
kuulsin täna tagasivooluklapist ja panin vahele( paaki sisse) eks näis kuidas hommikul käivitub, kui see ka ei aita siis panen tõesti pumba paaki vist, ma ei saa ainult aru et kui kytet rohkem siis nagu toimib paremini. aga miks nii on, kõik tundub paagis nii olema nagu peab
Üevoolu/tagasivoolu voolikud vahetasid ära? Mul pärast nende vahetust probleem lahenes. Tagasivoolu klappi ei viitsinud paigaldama hakata.
Opel Omega 2.0 TD 74KW 1999
-
- Huviline
ma ei ole veel jõudnud, yks mis täitsa märg oli vahetasin ära aga rohkem polnud uut voolikut, kohe kui aega saan vahetan teised ka ära
-
- Huviline
vahetasin kõik ülevoolu voolikud ära ja panin uue kytuse vooliku paagist filtrini välja ja ikka jamab, panin siis eile õhtul 5 liitrisesse kanistrisse paagi peal olevatest tagasivoolu ja pealevooluvoolikud ja sõitsin niimoodi ringi natuke(kütus kanistris) auto sõitis ilusti ja hommikul käivitus ka ilusti kui voolikud olid kanistris. vaatasin paagis olevad voolikud ja ühendused yle ja kõik tundub korras aga nagu paagiga voolikud yhendan ja alla 50 liitri kütet sees on siis on pe*s*s, hommikul käima ei lähe ja sureb vahest lambist välja, täna oli 10l paagis ja 200m peale kurvi suri välja ja peale seda oli kütusefilter tühi. starterist on kahju ja tüütu on, mida ma tegema peaksin?
-
- Huviline
ei oska keegi midagi öelda? kas paagis midagi ei saa teha, viga peaks ju paagis olema kui kanistris töötab ilusti aga nagu paagiga ühendan siis enam ei tööta?!
-
- Huviline
tundub, et mul on probleem lahendatud, nimelt paagis olevas kopsikus, kust mootor kütet saab on mingi kuulklapp, et sealt küte välja ei läheks ja piisavalt juurde tuleks, mul see ei töödanud ja kütet jäi lihtsalt väheks seal. tänud kõigile kes kaasa arutasid.
Seda klappi pidasid silmas?Mis sellega siis täpsemalt oli ja mida tegid?

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
see sama jah, ma võtsin paagil kaane maha ja nägin et kytet ei tule piisavalt tagasivoolust kopsikusse tagasi ja jäi nälga, mina seda remontima ei hakanud ja ta jäi sinna paaki alles, aga panin uue vooliku otse sinna väiksesse kopsikusse kust mootor imeb ja toimib, katsetasin ka kas saan ilusti paagi tühjaks sõita ja saan kyll.