Ehk keegi oskab midagi öelda? Ma tean, et kirjeldus on väga kahtlane jne, aga ei oska nagu rohkem täpsustada ka

Seda ma tean, et on, eile tegin lihtsalt ühe 100 meetrise prooviringi, aga küsimus ongi selles, et kas stendiga võib see kahtlane vilin ära kaduda? Sorry lollide küsimuste eest, pole lihtsalt enne väga palju sildadega tegelenud.petzp kirjutas:Otsekohe on vaja minna sillastendi, sul ju kokkujooks paigast ära nüüd. Rehvid kulutad kiirelt läbi niimoodi.
Ei kisu, uued rooliotsad said ka täpselt samade keerete arvuga regullitud nagu vanad olid. Isegi ei "ujunud" oluliselt. Igatahes täna enam ei vilisenud, lõin kummi ka veidi õhku juurde, samas nagu ta enne täitsa tühi ka ei olnud ning käisin ülevaatusel, nende arust oli seal kõik väga heas korras ning puhta lehega ma sealt läbi sain... Igatahes, käin lähipäevil stendis ära.Tim kirjutas:Krt.esirataste jooks peabikka eriti paigast ära olema,kui juba sõidu ajal "kumm viliseb".
See on siis juba silmaga näha!Rooli ei kisu?
ülevaatusel nad kokkujooksu ei vaata.tartlane kirjutas:Ei kisu, uued rooliotsad said ka täpselt samade keerete arvuga regullitud nagu vanad olid. Isegi ei "ujunud" oluliselt. Igatahes täna enam ei vilisenud, lõin kummi ka veidi õhku juurde, samas nagu ta enne täitsa tühi ka ei olnud ning käisin ülevaatusel, nende arust oli seal kõik väga heas korras ning puhta lehega ma sealt läbi sain... Igatahes, käin lähipäevil stendis ära.Tim kirjutas:Krt.esirataste jooks peabikka eriti paigast ära olema,kui juba sõidu ajal "kumm viliseb".
Tean, et saan. Sai ka mõõdulindiga asi ühtlaseks käidud. Igatahes, panin praegu auto seisma ära, viimase lühikese otsaga tundus kõik timm olema, lähipäevil stendi ning sellega peaks ka probleem lahendatud olema... loodetavasti.raudpats0 kirjutas:ülevaatusel nad kokkujooksu ei vaata.tartlane kirjutas:Ei kisu, uued rooliotsad said ka täpselt samade keerete arvuga regullitud nagu vanad olid. Isegi ei "ujunud" oluliselt. Igatahes täna enam ei vilisenud, lõin kummi ka veidi õhku juurde, samas nagu ta enne täitsa tühi ka ei olnud ning käisin ülevaatusel, nende arust oli seal kõik väga heas korras ning puhta lehega ma sealt läbi sain... Igatahes, käin lähipäevil stendis ära.Tim kirjutas:Krt.esirataste jooks peabikka eriti paigast ära olema,kui juba sõidu ajal "kumm viliseb".
keermesammu lugedes sa kokkujooksu kindlasti paika ei saa. otsad on erinevad.mõõdulindiga saad enamvähem ajutiselt paika regullida.
eest 2-3 mm väiksemaks vahe.