K: 100kw 4500rpm max ja kehvasti käivitub
Re: K: 100kw 4500rpm max ja kehvasti käivitub
proovitud teist nuka andurit ja aju,sümptomid samad..krt tna võtsin teise auto küljest töötava vända anduri! minu auto sellega käima ai tahtnud minna ja pärast kui selle anduri teisele masinale tagasi kruttisin ei läinud see ka käima enam
kas vända anduri korras olekut saab testriga kontrollida...kui auto poolset pistikut mõõtsin oli keskmises klemmis 2,48v...kaks äärmist klemmi oli 0

Volte minuteada ei mõõdeta sellistel anduritel...
Takistust mõõdetakse,midagi oli ka olemas autodatas,et mis takistused mingil pin'il on.
Endal kunagi väntvõlli andur jamas ja siis olid miskid takistuse väärtused paigast ära(autodata andmetel),aitas anduri vahetus.
Samas olen kuulnud,et takistust mõõtes võib ära rikkuda anduri,kas tõsi või vale
Takistust mõõdetakse,midagi oli ka olemas autodatas,et mis takistused mingil pin'il on.
Endal kunagi väntvõlli andur jamas ja siis olid miskid takistuse väärtused paigast ära(autodata andmetel),aitas anduri vahetus.
Samas olen kuulnud,et takistust mõõtes võib ära rikkuda anduri,kas tõsi või vale

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
panin nüüd teise aju ja vanale andurlie uue juhtme...Töötab korralikult! Forsi anduriga ei tööta..