Küsimus
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Re: Küsimus
Tehase alarm ? Mahuandurite väljalülitamis nupp ei ole, vä? Juhul kui koer või laps jääb autosse - kiiresti poeskäimise ajal vms. Minul see nupp ei tee midagi
Suured tänud vastuse eest
Järelikult mul ka need ei tee midagi,sest kahjuks auto läheb lukku ainult võtmest mitte puldist,et alarm aktiveeruks vms.. ja kardin on ka taga puudu
kuid kas omega kubi likmetel on ka mingid iganädalased kokkusaamised kuskil või midagi sellist
lihtsam oleks kohale tulla ja uurida ning küsida auto vigade kohta ,kuna keretöid ei alusta ma kindlasti enne kevadet kuid probleeme autos vist jagub .

Kui originaalpuldil tulukesed vilguvad siis saad autole väga lihtsalt puldi selgeks õpetada.
1. Lülitad sisse süüte
2. Vajutad nuppu pikemalt (3-5 sek)
3. Keera süüde välja
4.Kontrolli, kas toimib.
1. Lülitad sisse süüte
2. Vajutad nuppu pikemalt (3-5 sek)
3. Keera süüde välja
4.Kontrolli, kas toimib.
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Tallinna mehed on väga aktiivsed ja ka läänemaalased. Tartus asi kuidas välja surnud, kuigi foorumis tegutsevad. Kui nüüd rääkida kokkusaamistest jne.Ruudik kirjutas:Suured tänud vastuse eestJärelikult mul ka need ei tee midagi,sest kahjuks auto läheb lukku ainult võtmest mitte puldist,et alarm aktiveeruks vms.. ja kardin on ka taga puudu
kuid kas omega kubi likmetel on ka mingid iganädalased kokkusaamised kuskil või midagi sellist
lihtsam oleks kohale tulla ja uurida ning küsida auto vigade kohta ,kuna keretöid ei alusta ma kindlasti enne kevadet kuid probleeme autos vist jagub .
Tartu meestest põhilisemad pets, raudpats, mart...mina

Jospa kirjutas:Tallinna mehed on väga aktiivsed ja ka läänemaalased. Tartus asi kuidas välja surnud, kuigi foorumis tegutsevad. Kui nüüd rääkida kokkusaamistest jne.Ruudik kirjutas:Suured tänud vastuse eestJärelikult mul ka need ei tee midagi,sest kahjuks auto läheb lukku ainult võtmest mitte puldist,et alarm aktiveeruks vms.. ja kardin on ka taga puudu
Tartu meestest põhilisemad pets, raudpats, mart...mina, mardusest ei ole palju kuulnud, kuna tema sõidab õige 4x4 -ga ( subaru) , lapik - pesula kunn...rohkem polegi vist .... nii et lõuna eestis asi väga vaikne.
Ma ka ikka. Aga minu oomi seisab juba mootori vahetuse tõttu märtsist alates. Lootus on, et järgmine nädal vuran sellega juba ringi.
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
mu arust jupi üle kahe kuu seisis.Jospa kirjutas:Sama siin , minu oma seisis ka ca 2 kuud nüüd näeb seda jälle Tammelinnas või Sõbra ja Turu ristil USS -i sildi all
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851