3.0 v6-ele korralik termostaat
3.0 v6-ele korralik termostaat
Olen vahetanud kaks korda termostaati,kuid mootori tempertuur ikka madal.Näidiku seier üle esimese jämeda kriipsu ei lähe.Kohapel tiksudes tõuseb seier ,kuid sõitma hakates kukub tagasi alla kriipsu.Mootor jahe ,siis salongis ka erit sooja ei saa.Ostsin WAHLERi termostaate.Kas müüakse ka teiste firmade toodangut ja kas saab osta ainult termostaati,korpuseid juba mitu tükki?Termostaati igavene jama vahetada ,ei tahaks jälle mingit saasta osta.
Re: 3.0 v6-ele korralik termostaat
Mul endal sama jama 2.0 ecoteciga. Täpselt aasta tagasi sai termostaat vahetatud ja oli nagu hea aga tundub, et on oma elu juba ära elanud. Ostsin automaailmast ja karbi peal oli QH, hind mingi ~125 EEK. Temperatuur tõuseb väga vaevaliselt ja põhimõtteliselt salongi korralikult soojaks ei saagi.
Oskab keegi soovitada, kust saab kvaliteetset põhjamaade 92c termostaati ja mis hinnaga?
Oskab keegi soovitada, kust saab kvaliteetset põhjamaade 92c termostaati ja mis hinnaga?
3.0 ja 2.0 on termostaadid ühesugused aga korpused on erinevad. enda 3.2 ostsin kah WAHLERi 92* aga püsib kah kuskil 88-90* juures
Sama lugu siin, eks papitükk aitas mind, aga nüüdseks eemaldasin selle ja sõitmise ajal üle 85C temp. eriti ei tõuse. Termostaat on koguaeg lahti, aga samas suvel on see ka hea 

2,2stel vist ongi ette nähtud 85c... mul ka püsib ühtlaselt seal. Mootor läheb väga kiirelt soojaks ja salongiga sama.arts kirjutas:mul ei lähe 90 lähedalegi - püsib 85 juures pidevalt.
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Mul on tunne jäänud,et faceliftidel on 85 kraadi,v6-d ka,mul uus 92-ne termostaat sees wahleri oma.Soojaks läheb hästi muidu.Läheb vaid siis 90-ne peale kui kliima väljas ja seetõttu esimesed vendikad ei huuga ning sõit toimub linnas ehk siis väikestel kiirustel.ja ka siis hakkavad vendid 92 kraadi juures kõik huugama.broadcast kirjutas:2,2stel vist ongi ette nähtud 85c... mul ka püsib ühtlaselt seal. Mootor läheb väga kiirelt soojaks ja salongiga sama.arts kirjutas:mul ei lähe 90 lähedalegi - püsib 85 juures pidevalt.
Omega bensukatel ongi ette nähtud 92c.
Ise viimased kuu aega jamanud vectraga millel temp 80 ja ei grammigi ülesse. Sai lahti võetud keedetud ja mõõdetud. Avaneb 80 peal mitte 92 nagu ette nähtud(sama termostaatm mis 2.0 ecol). Termostaat kaks kuud vana ja ka wahleri oma. Enda kogemusest tööl võin vabalt öelda, ei tasu seda firmat kuidagi vaadata. pe... lähevad ikka kõik ühtemoodi. Endale panen uue QH oma sisse, ei näe mõtet maksata üle kahe korra rohkem, kui asi ei tööta. Kui firmat taga ajada siis peakski wahler üks tipptegijaid olema.
Ise viimased kuu aega jamanud vectraga millel temp 80 ja ei grammigi ülesse. Sai lahti võetud keedetud ja mõõdetud. Avaneb 80 peal mitte 92 nagu ette nähtud(sama termostaatm mis 2.0 ecol). Termostaat kaks kuud vana ja ka wahleri oma. Enda kogemusest tööl võin vabalt öelda, ei tasu seda firmat kuidagi vaadata. pe... lähevad ikka kõik ühtemoodi. Endale panen uue QH oma sisse, ei näe mõtet maksata üle kahe korra rohkem, kui asi ei tööta. Kui firmat taga ajada siis peakski wahler üks tipptegijaid olema.
80 kraadi oleks ka juba hea.Ma arvan ,et mul on kuskil 60-70 kraadi mootori temperatuur.Kes müüvad teiste firmade toodangut?WAHLER-it pakutakse igal pool.
3,0 toodavad termostaate:
FACET
GATES
AKS DASIS
BEHR THERMOT-TRONIK
CALORSTAT by Vernet
FEBI BILSTEIN
JP GROUP
KÜHLER SCHNEIDER
QUINTON HAZELL
SWAG
TOPRAN
TRISCAN
VALEO
WAHLER
kõige tõenäolisemalt on sul võimalus hankida kuskilt wahler, QH, Febi, Gates. Osta ära ja lükka kohe potti keema siis on selge kas töötab või mitte.
FACET
GATES
AKS DASIS
BEHR THERMOT-TRONIK
CALORSTAT by Vernet
FEBI BILSTEIN
JP GROUP
KÜHLER SCHNEIDER
QUINTON HAZELL
SWAG
TOPRAN
TRISCAN
VALEO
WAHLER
kõige tõenäolisemalt on sul võimalus hankida kuskilt wahler, QH, Febi, Gates. Osta ära ja lükka kohe potti keema siis on selge kas töötab või mitte.
Enamik Opelite temp seier näitab töösooja mootori temperatuuriks 80-85 (heal juhul kuni 90). Samas kui diagnost seadmega mootori ajus jahutusvedeliku temperatuuri vaadata siis seal näitab 90 kraadi ümber. Seega ma väga seda seierit ei usaldaks. Ja see temp mis termostaadi peale märgitud on tähendab seda temp-i millal termostaat 100% avatuks saab, mitte seda, millal ta avanema hakkab.
vahetasin eelmine nädal enda v6 mootoril termostaati, ostsin ka alguses ilma korpuseta ei aitanud midagi. vahetasin uuesti ja siis ostsin koos korpusega WAHLERi oma 513.- eeki maksis automaailmas, 92 kraadi. nyyd temp 95 ja natu kõrgem sõida või seisa kohapeal!
Kas keegi on üritanud mitte töötvat termostaati poodi tagasi viia?Mis poed sellest arvavad?Peaks vist mingi garantii ka olema.Ei jõua neid viiesajaseid tuulde loopida.
Mulle öeldi poes nõnda,kui pole legaalses töökojas vahetatud,siis garantii ei kehti,vot selline arusaam garantiist.Eks suht tüütu on nendega garantii teemadel vaielda,muidugi mõnes varuosa poes on ka inimlikum suhtumine.iff7 kirjutas:Kas keegi on üritanud mitte töötvat termostaati poodi tagasi viia?Mis poed sellest arvavad?Peaks vist mingi garantii ka olema.Ei jõua neid viiesajaseid tuulde loopida.
Ja katsu sa nendega termostaadi teemal vaielda-et keetsin prooviks seda kuskil veepotis jne.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
minul ei olnud selle termostaadi viga mille algul poest ostsin ilma korpuseta. korpusel olid väga väikesed tükikesed väljas sealt kus termostaat vastu korpust puutub, kui suuga puhkuda sai vabalt läbi puhkuda. kui uue termostaadi koos korpusega ostsin siis läbi puhkuda suuga ei jõudnud!