Küsimus õõtshoova pukside kohta
Küsimus õõtshoova pukside kohta
Plaan siis hakata eelnimetaud pukse vahetama hakata,ja tahaks teda kuhupoole peavad suurtel puksidel olevad nooled näittama.Kas mootori poole või väljapoole.puksid ise on bmw omad.
Sülearvutite remont ja hooldus.
Sõiduautode diagnostika.
NB.Mind saab kätte ainult helistades.56975144
Sõiduautode diagnostika.
NB.Mind saab kätte ainult helistades.56975144
Re: Küsimus õõtshoova pukside kohta
Pane nii nagu vanad puksid on...kui mul autol pukse vahetati,siis töömees kah täpselt ei teadnud ja pani nii nagu ennem olid pandud.
Hetkel masin jällegi puksivahetuses(~2a.-odavad puksid)ja ju ma siis pärast töömehe käest küsin üle
Vanu teemasid sirvides tuleb jutu sees välja,et nooled näitavad sissepoole.
Sain enda masina siis kätte...töömees ütles et"õigetpidi"pani puksid.Siis küsisin et mispidi ja natuke mõtlemist ja siis ütles et nooled sissepoole.
Igastahes on õõtsadering tehtud ja auto kudagi puisem-iga väiksem teekonarus on läbi kere tunda nüüd
Hetkel masin jällegi puksivahetuses(~2a.-odavad puksid)ja ju ma siis pärast töömehe käest küsin üle

Sain enda masina siis kätte...töömees ütles et"õigetpidi"pani puksid.Siis küsisin et mispidi ja natuke mõtlemist ja siis ütles et nooled sissepoole.
Igastahes on õõtsadering tehtud ja auto kudagi puisem-iga väiksem teekonarus on läbi kere tunda nüüd

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Huviline
Kas omega b-l on sillad ja puksid samad mis fl.l? see lihtsalt küsimus,et saaks võrelda.
Ise vahetasin b-l esisilla puksid nii 3-4 aastat tagasi originaalidega aga ei pöörand
tähelepanu puksi asetust lääbaga ja ülevaatus p. on mitu-korda märkust tehtud,et puksid läbi!
ilmselt paigaldasin valesti aga nüüd soov bmw pukse paigaldada ja kui keegi teab ja paigaldand siis igasugune
inf. on teretulnud...
aitäh!
Ise vahetasin b-l esisilla puksid nii 3-4 aastat tagasi originaalidega aga ei pöörand
tähelepanu puksi asetust lääbaga ja ülevaatus p. on mitu-korda märkust tehtud,et puksid läbi!
ilmselt paigaldasin valesti aga nüüd soov bmw pukse paigaldada ja kui keegi teab ja paigaldand siis igasugune
inf. on teretulnud...
aitäh!
Lemforderi kood BMW e34 puksile mis sobib Omegale: 10531 01
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Veerimik on omega B´l-ja FL´il sama,Erinevus minuteada ainult pidurite pidurdusvõimsuses(st.suuremad kettad,suportid)gunn2 kirjutas:Kas omega b-l on sillad ja puksid samad mis fl.l? aitäh!
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Vahetasin ka just pukse ja pean tõdema, et nooled siiski sarniiri poole näitavad...!Tim kirjutas:Pane nii nagu vanad puksid on...kui mul autol pukse vahetati,siis töömees kah täpselt ei teadnud ja pani nii nagu ennem olid pandud.

Et need puksid kestaksid, tuleb õõtsad õigesti paigaldada ja õige jõuga kinni keerata. Eriti kui kasutada Bmw pukse. Bmw puksid paigaldatakse nool mootori poole näitamas. See kindlustab selle, et pidurdamisel ei kisu rattad laiali raskuse suurenemisel.
Opel Insignia HB 1.8 103kw