schmidt kirjutas:Tegelikult saaks lõtva toota neid uksi.
Probleem on ju välimise plekiga.
Välimisest poolest võtta vorm ja hakata aina vorpima. Sisemised osad peaksid enamasti korrast olema, neid peaks hankima kuskilt romulast tosinates koos tihendite ja mölludega. Lõpuks saad need kokku monteerida ja asi toimib.
Bisnesplaan on täitsa olemas. Näiteks Kaspre kätte viid ühe ringi prillikivi uksi, kutt teeb sulle vormid valmis (räige papi eest muidugi), sina hakkad kodus keldris neid kokku monteerima, pigitad veel ära ja paned helisummutust ning lükkad turgu mingi 400€/tk, 350€, kui vana ukse vastu saad. Siis tiksub järgmiste jaoks materjali peale kah. Kokkuvõttes kliendile poole odavam, kui originaal, poole kergem ka (vb säästab kütust 0,1l/100km) ja juba korraliku mürasummutusega, turgu vb isegi oleks.
Vormide ja materjalide kulu teeniks ehk tasa umbes 10 uksega ja edasine vaev on ainult õlut juua ja vaadata, kuidas papp tiksub.
esimesed uksed kipuvad seest poolt(ingede juurest) päris läbi roostetama, mul ühed on sellised, läbiva roostega.
350€ tk eest küsida on päris palju tegelikult, ma olen kindel et kui vana uks +100€ oleks hind, oleks kasum endiselt hea+ värvimine, 350€ eest ei läheks uksi nii palju kui et neid läheks 100€ puhul.
Ma ei näe põhjust rohkem mürasummutust ustele panna. Minul tuleb müra pigem klaasist läbi, ehk siis pakeet klaase vaja suurema vaikuse saavutamiseks.
Aga kunagi kui aega saan, hakkan nkn ustega tegelema, lammutan laiali ja proovin ka miskid mõõdud asjad võtta, vaatab mis välja kukub.