Lumehelbe märgiga nupuke
-
- Huviline
Lumehelbe märgiga nupuke
Kas see on see nupp, kui vajutada, siis stardib libedaga 3- nda kõiguga vist??? Mul see aga ei tööta, nupp ei lähe põlema, kas võib olla asi kaitsmetes või milleski muus? juhtmed ja pistikud tundusid olevat korras. Eha seda mul ilgelt vaja pole, aga ikka tahaks et töötaks, eriti veel siis kui naine sõidab 

- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 83 korda
Re: Lumehelbe märgiga nupuke
Vaata mis temperatuur väljas on. See funktsioon aktiveerub alates mingist temperatuurist.
Diagnostika kaabliga saab aga suvalise temperatuuriga seda sisse lülitada.
53917831 Diagnost
võtmed viewtopic.php?f=23&t=13081
varuosad viewtopic.php?f=23&t=15038
tööriistad viewtopic.php?f=49&t=13534
Seda funktsiooni saab olenemata temperatuurist kasutada ilma diagnostika kaablita.Martink91 kirjutas:Vaata mis temperatuur väljas on. See funktsioon aktiveerub alates mingist temperatuurist.
Tasub kontrollida testriga nupu korrasolekut, kui nupp korras siis juhtmete kontroll või diagnostika.
- Martin
- Klubiliige
- Auto: 3.5 Bi-turbo+1,8 Omega A+1.9TDi Saab 95+Kawasaki ER-6n
- Has tänanud: 30 korda
- Been tänatud: 83 korda
Minul plusskraadidega see nupuke siiski ei toimi, aga mingist tempist alates(pole tähelepanu pööranud ja täpset tempi ei tea) on võimalik aktiviseerida.
53917831 Diagnost
- Faric
- Klubiliige
- Has tänanud: 14 korda
- Been tänatud: 15 korda
Mul kh toimis igal temperatuuril, läheb suvelgi vaja olin kunagi põhjani mudaaugus (oli vaja ikka letti sõita) ja see aitas välja lõpuks
MB S211 E500 ja E200
Toyota LC HJ60
Toyota LC HJ60
Ja kas ta mitte ei aktiveerugi siis, kui käiguvalits on asendis "P"... Ehk teemaalgatajal asi selles?
See nupp toimib iga ilmaga, vahet pole mis asendis valits on. Nähtavasti on viga nupus või selle juhtmetes, rohkem vigu ei saa olla.
Minu kahel masinal on see nupp toiminud "D" asendis ja kiirusel kuni 40 km/h. Kui on lumehelbeke aktiivne siis see lülitab ennast kiirusel 70 km/h ise välja, kui käiguvalits on mitte "D" asendis siis ei toimi lumehelbekese funktsioon üldse.tanel985 kirjutas:Ja kas ta mitte ei aktiveerugi siis, kui käiguvalits on asendis "P"... Ehk teemaalgatajal asi selles?
Minul aktiveerus samuti vaid "D" peal... Mis kiirustel, seda ei ole proovinud.
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Manuaal ütleb seda et D asendi alt lülitub sisse 3 käik ning kiirusel kuni 80km/h lülitub välja ning autmaatkast valib ise vajalikud käigud edasi. Temp. pole siin midagi pistmist. Asja point on see et aitab libedal teel paremini kohalt ära minna, kuna väände moment 3 käiguga alustamisel on madal. Juhul kui vajutada kickdowni siis lülitub see lumehelbeke välja.