Selline lugu siis, et Omegal `98.a.universaal aku tühi ja jätsin kogematta võtme autosse nüüd uksed lukus ja võti "pagassis"
Kellelgi mingeid häid mõtteid ? Peale klaasi purustamist
Teist võtit ei ole.
metall joonlauaga saab ka klaasi ja tihendi vahelt kui seda natuke modida. Et see nupu hoovastik nagu sinna taha jääks. Joonlaud õhuke, parem toimetada.
Old Opels Never Die,They Just Go FASTER! Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Kunagi jäi foorumis silma järgmine õpetus, ise pole küll katsetanud. See aitab loomulikult juhul, kui on aku tühi aga on olemas pult millega uksed avada saab.
Signaali pasunale tuleb pidev pluss peale (st on miinusjuhtimisega), see kõige lihtsamini kättesaadav pamperi alt. Ehk siis pasuna külge tulev plussjuhe maha, sinna krokodillidega pluss peale, miinus kuskile keresse ja valmis ta ongi.
Mul oli aku tühi ja uksi lahti ei teinud, tõmbasin esivõre puruks, sealt sain ligi kapoti alla ja voolu peale. Minul olid muidugi võtmed enda käes aga lihtsalt ei teinud uksi lahti ilma vooluta
Mul see jama jah et deadlockis s.t. füüsiliselt nuppu tõmmata siis lahti ei saa ja vooluandmisest pole ka kasu sest teist võtit pole.
Ilmselt ei aita siis see joonlauaga sorkimine ka miskit.
Vist ikkagi ainult klaas puru või lukuabi (pole veel uurinud mis maksab)
Auto muidu Tallinas.
Kui akujuhtme maha ja peale tagasi paned kas siis ei viska korra uksi lahti ei tõmba kinni?Minu masinal nii teeb aga jään vastuse võlgu kas ka Sinu omal.Tean, et oma jaole on topitud lisasigna keskluku kallal käidud.
Omega Sport Packet kirjutas:Kui akujuhtme maha ja peale tagasi paned kas siis ei viska korra uksi lahti ei tõmba kinni?Minu masinal nii teeb aga jään vastuse võlgu kas ka Sinu omal.Tean, et oma jaole on topitud lisasigna keskluku kallal käidud.
Vot seda ei tea pole kunagi proovinud aga arvan et ei tee lahti, mul tehase signa kui kaks korda vajutada siis läheb signa peale ja uksed deadlocki.