Jospa kirjutas:Kapoti all peavad olema need juhtmed kõrvalistuja amordi poolses osas, ehk kui ülemist amordi kinnitust jõllitada siis selle ja mootori vahelt pead vahtima alla (mootori salongi sügavustesse, kuskil seal seina küljes. Juhul kui ei leia midagi siis ilmselt valmidust pole kuid ei tahaks seda uskuda 98 aasta pilli kohta.
Suured tänud info eest!
Eks ma homme hakkan siis uuesti jõllitama. Loodan, et see pistik on seal ikka olemas. Muidu päris peetis teema.
Annan siis Teile ka teada, et kas oli või mis sellest sai.
Päikest,
HS
---------------------------------
Selgus, et minu 98.a masinal ei ole mingit valmidust sellise lihtsa lisa jaoks.
Puuduvad pistikud roolisambal, pedaali andur puudu ning ei ole "lõhna" ka kapotiall.
Igatahes jama ja teisel seisval 94.a masinal on kõik need asjad olemas, aga jah...
Nüüd siis palve/küsimus teadjale. Plaanis võtta pistikud vanalt masinalt ära ja panna uuele, aga kahjuks ei tea, mis on vastuseks kõikidele juhtmetele selles pistikus, mis läheb püsika "plokki" mootoriruumis.
Testriga kontrollisin ning leidsin ilusti üles need paarid, mis on seotud kangi ning pedaali anduriga, aga kui ma ei eksi siis 3-4 juhet on endiselt müstika.
Kas keegi teab mõnd joonist või ala head asja, et kust kohast ma saaks vastused või oskab ise öelda, et mis värvid kuhugi peaks minema.
Ühel "otsingupäeval" sattusin pildile, kus keegi ise jootis ja mõllas nendega, aga enam seda pilti ei leia ning arvan, et seal ei olnud ka täpsemalt kirjas.
Eks ma otsin ise ka netist infot ning vaatab, mis saab.
HS