See siis minu kuues omega.
Hetke plaan on selline, et ajutiselt korda teha, TÜV ja sellega tagasi registrisse. Talvel sõidab vennas ringi ja ma kogun raha suuremaks ehistuseks. Kevadepoole, kui minu esimesel TD'l tüv läbi saab, siis ehk on tolle varustus selle kere peal juba, või minemas. Ehk siis kahest kokku üks panna. Lihtamini öeldes- kerevahetus. Sest niipalju kui vaatasin- tüüpilised kohad- tagumiste istujate jalgealused ning varuratta tagune olid ilusad, mitte küll super, kuid suht ilusad.
Varustus
ATM, kas töötab ei tea.
Esimesed el aknad
2x airbag
tehase mahuandurid
Konditsioneer
Võtmed on mingid erilised originaalid(2 võtit), vana tüübi võtmed IR puldiga...(1 nupp)
Valuveljed 15''
Eber- omanik tahab seda tagasi saada, juu vist arvab et mingi 800€ne detail, kuigi auto seisis 7 aastat ja teda ei huvitanud ka...
Kahe poolega passid.
Kätte tuli mõistliku hinnaga. Mingit kauplemist polnud. kommiraha ei pakkunud ja tüüp oli kohe ka nõus. Ma "juute" ei salli ja ise ka juut pole.
Olenemata sellest et auto on 7!!! aastat kohapeal seisnud, on salong ikka väga puhas ja korras, kõik käigukangi ja käsipiduri nahad on kui uued, autos sees polnud tolmukübedki. Ukselukud olid puruks keeratud, sisenesin pagassi kaudu. Kütust oli täpselt null jagu ja paagi pump ei löönud, kuid peale 5 sekundit käivitamist tegi väikese turtsatuse siiski ära. Tagumised uksed on väga halvas seisus, ääred ise on nagu enamvähem isegi, kuid keset ust on ruutsentimeetrite jagu roostet....Või paremal juhul mullitamist.
Üldiselt värv mulle meeldib, sinist olen juba pikemat aega tahtnud, hõbedast olen ära väsinud, mul on olnud 1 helesinine(seisab kuuris), helebeez-romuralli(omatud praeguseks üle 10ne aasta),2 musta, 2 tumereohelist(lammutatud omegad), ja 3 hõbedast autot. Maal hoovis on ka vanematel mõlemad hõbedased focused ja enne viimase omgi müüki seisis tihti korraga laua 4 hõbedast autot hoovis

Sinine on selline hea rahuliku tooniga vaheldus, poleerimine annab isegi tulemust.