Genekas ei lae korralikult.

Elektroonika jamab - anna teada
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Re: Genekas ei lae korralikult.

Postitus Postitas reims86 »

See viimane diagnosti teha, et äki kompu valetab ja näitab valet kulu, kuid kui ei valeta siis arvuti ehk näitab midagi mis ei toimi.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
--heiki--

Postitus Postitas --heiki-- »

reims86 kirjutas:See viimane diagnosti teha, et äki kompu valetab ja näitab valet kulu, kuid kui ei valeta siis arvuti ehk näitab midagi mis ei toimi.
kuradikurat :D Pole seda raha üldse hetkel :D Selline masu tuli mulle peale pregu :P Eks vaatab, kui edasi näitab ka koguaeg nii siis ehk kuskilt ikka raha leiab.
grimreaper

Postitus Postitas grimreaper »

risto kirjutas:
grimreaper kirjutas:2.5tdl vist peaks olema 70ah ringis, üle selle ei jõuagi genekas täis laadida. Mul oli 100ah aku ja sai samamoodi tühjaks koguaeg.
Kas 70ah akuga -30 kraadiga ka käima saad? Oma diisel omegatel olen just kasutanud 90ah või 100ah akut.
Mul on 85ah aku praegu peal, aga kui ostsin selle siis müüja kataloogist vaatas, et 69ah peaks maksimum olema. Mul see plokisoojendus peal, sellepärast ei julgenud nõrgemat võtta. Müüja hoiatas, et mingi tablett võib genekal ära kuluda kui võimsam aku panna.
--heiki--

Käisin täna poes küsisin mis aku peaks olema, müüja ütles ka kohe, et 100ne on hea . Vaatas ka veel laadimise üle, ütles et laeb korralikult, eks paistab mis lähipäevad toovad.
--heiki--

Unustasin varem postitada, et sai see nv pikad sõidud tehtud, Paide - Tihemetsa 120 km, akuklemm igaksjuhuks ööseks maha, Tihemetsa - Paide 120 km. Akuklemm peal, toas oldud kuskil 30 minti, natuke linnavahel sõidetud ja suund jõgeva peale 70 km. Kokku 310 km. Selle ajaga peaks aku olema ilusti täis . Sai oldud naise vanaema juures toas kuskil 45 minti auto väljas seisis klemm peal, Sõitsin jõgeval Selveri ette, auto seisma, poes kuskil 10 minutit, istusin autosse, panin süüte sisse makki järgi ei võtnud juba ropud sõnad käisid.. Käiasin ( kuna see viga sees et sooja mootoriga ei taha eriti tööle minna ) natuke aega, ei läinud tööle, proovisin uuesti ja kõik mitte ühtegi piiksu. Õnneks oli tuttav just ninaga minu poole ja sain "krokodega" auto tööle . Sai sõidetud kuskil 25 km, klemmid maha ööseks ja järgmine päev läks tööle aga peale seda auto seisab kuna õli tilkus kõik välja. (saabgi õlivahetuse ära teha:D )

Oskab keegi midagi sellise jutu peale aidata ?

On siis aku läbi või tõesti mingi muu jama ?
-JT-

Postitus Postitas -JT- »

Kui soojast käima ei lähe,kalla külma vett pumbale peale jahutab pumba pea maha.Kui saad käima pane pea kõik tarbiad järgi ja mõõda testriga aku pealt, peaks olema ikka tugevalt üle 13 voldi.
--heiki--

-JT- kirjutas:Kui soojast käima ei lähe,kalla külma vett pumbale peale jahutab pumba pea maha.Kui saad käima pane pea kõik tarbiad järgi ja mõõda testriga aku pealt, peaks olema ikka tugevalt üle 13 voldi.
Laadimine on korras, seda mitu korda mõõtnud .
-JT-

Postitus Postitas -JT- »

Oled sa ka oma tarbimist mõõtnud?Testriga + klemmi ja juhtme vahelt.
--heiki--

-JT- kirjutas:Oled sa ka oma tarbimist mõõtnud?Testriga + klemmi ja juhtme vahelt.
Siin teemas seda vist ei olnud, aga mõõdetud küll jah, näitas 0.08 ja see pidi palju olema ? Et normaalne pidi olema 0.03
Edit : See on siis kui uksed lukus ja auto seisab.
--heiki--

Sai investeering uuele akule tehtud ja asi korras, käivitub ilusti.
Minu poolt võib teema lukku panna !
kalmer1102

Postitus Postitas kalmer1102 »

Tim kirjutas:
--heiki-- kirjutas:Ja autost väljudes saab väikse litaka voolu
Selle nähtuse nimi on staatiline elekter.Mul on see mure talvel sulejopet kandes.
Võtke enne kui jala maha panete ukse metall osast kinni, siis ei saa elektrit :wink:
--heiki--

Siiski jama sees, ikkagist genekaga mingi teema, täna sai laadides 12.80, kuigi varem saanud 13.80 nüüd kui sai sõidetud ja maja ette jõutud läks aku tuli ka põlema.
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

Mina võtaks geneka maha ja viiks sellise juurde kes neid parandab. Laseks korralikult üle vaadata ja võibolla ka tableti vahetada. Ja kui juba maas siis lihtsalt laagrid kah vahetada, siis pikaks ajaks proobleemita. Oli kah säärame asi, et laadis vähe jatuli välja, et mähis minekul. Uus maksis mingi 60€ ligi.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
--heiki--

reims86 kirjutas:Mina võtaks geneka maha ja viiks sellise juurde kes neid parandab. Laseks korralikult üle vaadata ja võibolla ka tableti vahetada. Ja kui juba maas siis lihtsalt laagrid kah vahetada, siis pikaks ajaks proobleemita. Oli kah säärame asi, et laadis vähe jatuli välja, et mähis minekul. Uus maksis mingi 60€ ligi.
Peab otsima kellegi kes sellega tegeleb, ise endal vast selliseid tööriistu ja kohta pole kus tegeleda sellise asjaga .
--heiki--

Sai ühe elektriku juures käidud, 1 relee pidi läbi olema, mingisugune eelsüüte küünalde oma vms. + genekal ka harjad kohe minekul. Külmast peast 1 juhe klemmi vastu siis saab käima aga peab küljest ära võtma siis kohe laadimine korras kui see küljes siis laadimine nõrk.
Vasta